Τεν Χαγκ: «Το πράγμα δεν λειτουργεί γιατί έχουμε απουσίες...»

Η Γιουνάιτεντ έκανε άλλα τρία βήματα πίσω με το 2-1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Έρικ Τεν Χαγκ σχολίασε πως για την έλλειψη συνέπειας και σταθερότητας στις εμφανίσεις και τ' αποτελέσματα για την ομάδα του, ευθύνονται οι απουσίες παικτών που βρίσκονται στη λίστα των τραυματιών...



Τεν Χαγκ: «Το πράγμα δεν λειτουργεί γιατί έχουμε απουσίες...»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μερικές μέρες μετά το εντυπωσιακό 3-2 επί της Άστον Βίλα με σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, είδαν την τρομερή Νότιγχαμ Φόρεστ του Νούνο Σάντο να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-1 στο μεταξύ τους ματς στο City Ground. 

Ο Τεν Χαγκ έμεινε ξανά να κουνάει το κεφάλι του, όντας προβληματισμένος και φυσικά το αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ που μετά την αναμέτρηση με τους «χωριάτες» ήλπιζαν σε πολύ καλύτερη συνέχεια. 

«Ξέρουμε τι φταίει και είναι οι απουσίες που αντιμετωπίζουμε. Ευτυχώς από τον Ιανουάριο θα βλέπουμε παίκτες να επιστρέφουν στα πλάνα μας. Πραγματικά καμία ομάδα δεν μπορεί να διαχειριστεί τόσα προβλήματα, όσα έχουν προκύψει σε εμάς... Δεν υπάρχει βάθος όταν λείπουν τόσοι παίκτες» είπε ο Ολλανδός προπονητής. 

Η Γιουνάιτεντ με αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα στο Νότιγχαμ, ισοφάρισε πλέον τις ήττες (9) που είχε σημειώσει σε ολόκληρη την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα! Και φέτος, υπάρχουν ακόμα 18 παιχνίδια να διεξαχθούν...

Κώστας Ζάλιαρης