Απόλυτη κυρίαρχος στο «Old firm», η Σέλτικ κέρδισε τη Ρέιντζερς για δεύτερη φορά στη σεζόν! (vids)

Σπουδαία νίκη για τη Σέλτικ στο ντέρμπι του «Old Firm» και επικράτηση με 2-1 απέναντι στη Ρέιντζερς εντός έδρας, πιο εύκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα. «Χρυσός» σκόρερ ο Φουρουχάσι, μείωσε ο Ταβερνιέρ στο φινάλε, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπαλογκάν!



Απόλυτη κυρίαρχος στο «Old firm», η Σέλτικ κέρδισε τη Ρέιντζερς για δεύτερη φορά στη σεζόν! (vids)

Γνωρίζουμε πως πρόκειται για ένα πραγματικό ντέρμπι, ανεξάρτητα από την αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες. Όσο καλή και να είναι η Σέλτικ, όσο μακριά και να χρονολογείται το τελευταίο «διπλό» της Ρέιντζερς, στην έδρα της αντιπάλου της, πάντα θα αναμένουμε το σφύριγμα της έναρξης, με το… απρόβλεπτο να κατέχει κεντρική θέση στη συζήτηση.

Ωστόσο, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η αλήθεια είναι πως η αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια, με τη Σέλτικ να επικρατεί για δεύτερη φορά φέτος της αντιπάλου της, και πάλι δίχως να δει την εστία της να παραβιάζεται, πιο εύκολα από το τελικό 2-1.

Στο 25ο λεπτό, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Μπερνάρντο, με τη συμβολή του Λουίς Πάλμα, ενώ δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, κεφαλαιοποίησαν την υπεροχή τους, κάνοντας το 2-0.

Σκόρερ σε αυτή την περίπτωση στέφθηκε ο Φουρουχάσι και από εκεί και πέρα, απλά έπρεπε να διαχειριστούν την αναμέτρηση. Το έκαναν σχετικά άνετα, δεν δέχθηκαν ούτε μία εντός εστίας τελική προσπάθεια στο δεύτερο μέρος, πλην του 2-1 από τον Ταβερνιέρ στο 88’, είδαν τη Ρέιντζερς να μένει με παίκτη λιγότερο και απλά «κλείδωσαν» το 2-1, με λίγο άγχος στο φινάλε.

Κάπως έτσι, η Σέλτικ ανέβηκε στους 51 βαθμούς και στο +8 από τη Σέλτικ, έχοντας φυσικά και δύο ματς περισσότερα!

Δημήτρης Μανάκος