Ο Παυλίδης φαντάζει καλύτερος από Οσιμέν και Τόνεϊ για την Τσέλσι! (vid)

Η επιθυμία των οπαδών της Τσέλσι για έναν παίκτη που θα έχει δεύτερη φύση το γκολ - σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει με τον Νίκολας Τζάκσον - μπορεί να βρει ανταπόκριση με την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη. Κι αυτό, διότι αυτή τη στιγμή, ο Έλληνας επιθετικός είναι με διαφορά καλύτερος από τους Τόνεϊ και Οσιμέν που έχουν βρεθεί στο ρεπορτάζ των «μπλε»! 



Ο Παυλίδης φαντάζει καλύτερος από Οσιμέν και Τόνεϊ για την Τσέλσι! (vid)

Η φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τις «ματιές» που φέρεται να ρίχνει η Τσέλσι στον Βαγγέλη Παυλίδη, οδηγούν σε συγκρίσεις με τα υπόλοιπα δυο ονόματα που «έπαιζαν» από το καλοκαίρι γαι τη γραμμή κρούσης του κλαμπ της αγγλικής πρωτεύουσας. 

Βέβαια, ο Βίκτορ Οσιμέν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Νάπολι, πράγμα που τουλάχιστον στα χαρτιά δείχνει ότι δεν υπάρχει διάθεση αποχώρησής του από τους «παρτενοπέι». Ο φορ της Νάπολι τα έχει βρει κι εκείνος σκούρα φέτος μαζί με την ομάδα του, έχοντας μείνει στα 8 γκολ και τις 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, σε 18 παιχνίδια. 

Παράλληλα, ο Ιβάν Τόνεϊ είναι τιμωρημένος και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μπρέντφορντ, ετοιμάζοντας τη μεγάλη επαναφορά του από τον επόμενο μήνα. Βέβαια, έχει φροντίσει να παραμείνει - όσο δύναται - σε ικανοποιητικούς ρυθμούς προπονήσεων και αγώνων, αφού συμμετέχει σε φιλικά ματς προπονητικού χαρακτήρα, σκοράρει και προσπαθεί ώστε σε μερικές μέρες που θα σημάνει και η λήξη της ποινής του, να μπει στο γήπεδο και να είναι... σαν να μην έλειψε ποτέ. 

Και ερχόμαστε στον Βαγγέλη Παυλίδη. Τον Έλληνα που ξεκάθαρα, στην Ολλανδία βρήκε πρόσφορο έδαφος για να πετύχει πολλά, να «φτιάξει» τ' όνομά του και να μπει στο μάτι μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. 

Ο Έλληνας επιθετικός της Άλκμααρ έχει σκοράρει 22 φορές και έχει και 3 ασίστ σε 27 αναμετρήσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Μέσα στο 2023 ως ημερολογιακό έτος, τερμάτισε δεύτερος σκόρερ με 27 γκολ πίσω από τον Μεξικανό, Σαντιάγο Χιμένες, της Πρωταθλήτριας Φέγενορντ (31). Ο τρίτος κατά σειρά, είχε αρκετά γκολ λιγότερα από τον Παυλίδη, αφού, ήταν ο Λουκ Ντε Γιόνγκ με 23. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης