Η Άρσεναλ υπέστη το απόλυτο μπλόκο στην περιοχή της Γουέστ Χαμ!

Προσπάθησε, δοκίμαζε να στείλει τη μπάλα προς την εστία, έκανε ντρίμπλες, έκανε μεταβιβάσεις, αλλά όλα κατέληγαν σε αδιέξοδο. Η Άρσεναλ δεν μπορούσε να βρει τρόπο να σκοράρει κατά της Γουέστ Χαμ και με τις κινήσεις της εντός περιοχής έδειξε και με τους αριθμούς πως μπλοκαρίστηκε παντελώς από τα «σφυριά».  



Η Άρσεναλ υπέστη το απόλυτο μπλόκο στην περιοχή της Γουέστ Χαμ!

Ό,τι κι αν σκεφτόταν ο Σάκα, ό,τι κι αν επιχειρούσε ο Έντεγκααρντ, όσο κι αν πήραν προσπάθειες οι Μαρτινέλι και Γκαμπριέλ Ζεσούς, οι «κανονιέρηδες» στο φινάλε σημείωσαν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα.

Η Γουέστ Χαμ έφυγε από το «Έμιρεϊτς» με το υπέρ της 2-0, όμως, για να το εξασφαλίσει, έπρεπε να οχυρώσει τρομερά την άμυνά της. Με πολυπρόσωπη και σφιχτή λειτουργία με πολλά κορμιά στο «κουτί», το σύνολο του Μόγιες πήρε τη μεγάλη νίκη.

Είναι τρομερό το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ πραγματοποίησαν 77 επαφές με τη μπάλα εντός της αντίπαλης περιοχής, μια επίδοση που είναι ανεπανάληπτη για ομάδα που απέτυχε να σκοράρει, από την ημέρα που ξεκίνησαν να μετρούν τα εργαλεία στατιστικής το 2008!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης