Η Γουέστ Χαμ έγινε το απόλυτο παράδειγμα ομάδας που αντιδρά μετά από «κατραπακιά»

Έχεις δεχθεί πέντε γκολ και έχεις αποκλειστεί από συνέχεια διοργάνωσης. Με όσα προβλήματα κι αν μπορεί ν’ αντιμετώπιζε η ομάδα πριν από αυτό το ματς. Η ανάγκη για αντίδραση είναι άμεση. Και κάπου εκεί, η Γουέστ Χαμ δείχνει τον ιδανικό δρόμο, παίρνοντας σούπερ παιχνίδια, back-to-back!  



Η Γουέστ Χαμ έγινε το απόλυτο παράδειγμα ομάδας που αντιδρά μετά από «κατραπακιά»

Τα «σφυριά» του Ντέιβιντ Μόγιες έσπασαν το αήττητο του «Έμιρεϊτς» για τη φετινή σεζόν και κατάφεραν να φύγουν από εκεί με το υπέρ τους 2-0, το βράδυ της Πέμπτης.

Μάλιστα, το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο στο φινάλε, αλλά ο Μπενραχμά νικήθηκε από τον Ράγια στην εκτέλεση του πέναλτι στην τελευταία φάση του ματς.

Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να πάρει μεγάλες back-to-back νίκες σε απανωτά μεγάλα παιχνίδια, έχοντας φτάσει και στο 2-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μερικές μέρες πριν από την επίσκεψη στην έδρα της Άρσεναλ!

Και αυτά τα δυο αποτελέσματα ήρθαν αμέσως μετά τη… διάλυση από τη Λίβερπουλ με το τελικό 5-1 στο «Άνφιλντ» στα προημιτελικά του φετινού Λιγκ Καπ.

Μέσα στον Δεκέμβρη, το σύνολο του Μόγιες κατάφερε να πανηγυρίσει νίκες κόντρα σε Τότεναμ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα και αυτό ήταν το καλύτερο κλείσιμο για τα «σφυριά» στο 2023!

Κώστας Ζάλιαρης