«Βόμβα»: Ο Φιρμίνο θέλει να φύγει από τη Σαουδική Αραβία και υπάρχει σύλλογος – έκπληξη στην Αγγλία που τον θέλει!

Βρίσκεται εκεί πέντε μήνες, θέλει να αποχωρήσει, τον ζητούν ομάδες από την Τουρκία, αλλά ποιος δεν θα ήθελε να δει τον Ρομπέρτο Φιρμίνο πίσω στην Premier League; Υπάρχει άλλωστε ομάδα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, που εξετάζει το εν λόγω ενδεχόμενο!



«Βόμβα»: Ο Φιρμίνο θέλει να φύγει από τη Σαουδική Αραβία και υπάρχει σύλλογος – έκπληξη στην Αγγλία που τον θέλει!

Μπορεί ο Ρομπέρτο Φιρμίνο να αποφάσισε να αφήσει τη Λίβερπουλ, να αλλάξει Ήπειρο και να μεταβεί στη Σαουδική Αραβία, πριν από μερικούς μήνες, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, θέλει να αποχωρήσει από την Αλ Αχλί.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος συμφώνησε σε ένα εξαιρετικά οικονομικό «πακέτο», το οποίο ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ετησίως, έγινε συμπαίκτης με τον Ριγιάν Μαχρέζ, τον Φρανκ Κεσιέ και τον Σεντ Μαξιμίν, σκόραρε χατ-τρικ στο ντεμπούτο του με την Αλ Χαζέμ, αλλά δεν είναι διόλου ικανοποιημένος.

Για τον λόγο αυτό, κοιτά τις επιλογές του και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, με μία αγγλική ομάδα και μερικές ακόμη στην Τουρκία, να παρακολουθούν τις εξελίξεις στο ζήτημα της ενδεχομένης αποχώρησής του. Ποια είναι αυτή; Η Μπράιτον, η οποία θα ήθελε να αποσπάσει την υπογραφή του Ρομπέρτο Φιρμίνο και να τον μετατρέψει σε μία περίπτωση – Ντάνι Γουέλμπεκ, μέχρι και τα 35 του έτη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του England365, το ενδεχόμενο υπάρχει και είναι ορατό, αλλά μόνο σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος, αποφασίσει να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Αχλί, είτε τον χειμώνα, είτε το καλοκαίρι!

Δημήτρης Μανάκος