Τρέλα στον κόσμο της Τσέλσι για Γκούστο και κορυφαίος assist-man στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Άλλαξε ολόκληρη πλευρά. Δεν σταμάτησε το σπριντ. Βρήκε χώρο και κινήθηκε για να βοηθήσει στο γκολ. Κι όταν το έβαλε ο Μούντρικ, ο Γκούστο έμεινε να ξεσπά μόνος του και να δείχνει το σήμα στη φανέλα. Ο δεξιός μπακ της Τσέλσι αναδεικνύεται σε ποδοσφαιριστή που ενθουσιάζει τον κόσμο στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!  



Τρέλα στον κόσμο της Τσέλσι για Γκούστο και κορυφαίος assist-man στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Ο Γκούστο έχει πάρει φανέλα βασικού μονάχα σε πέντε αναμετρήσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι τραυματισμοί και η μεγάλη ατυχία που κυνηγούν τον Ρις Τζέιμς, φέρνουν τον Γάλλο ποδοσφαιριστή στο προσκήνιο, στα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κι εκείνος φροντίζει ώστε ν’ αποδείξει πως αξίζει να κοντράρει τον Άγγλο για τη θέση του βασικού φουλ μπακ.

 

 

Απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας έφτιαξε το πρώτο γκολ για τον Μούντρικ, ήταν ξανά τρομερά δραστήριος, βγάζει μεγάλο πείσμα κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων και ο κόσμος της Τσέλσι έδειξε να το αναγνωρίζει.

Τόσο, που τον ανέδειξε κορυφαίο όλων και με διαφορά για το παιχνίδι με τους «αετούς», προσφέροντάς του το ποσοστό του 68,6% για τον Man of the Match!

 

 

Μάλιστα, ο Γκούστο είναι πλέον ο κορυφαίος των «μπλε» σε ασίστ στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, με 3 «σερβιρίσματα» μετά κι απ’ αυτό που ετοίμασε απέναντι στην Πάλας.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης