Η μεγάλη επιστροφή του Τζάκα στο «Έμιρεϊτς» ως τιμώμενο πρόσωπο! (vid)

Το «Έμιρεϊτς» κάποτε τον μίσησε, τώρα όμως θα τον χειροκροτήσει με θέρμη και θα φωνάξει δυνατά τ’ όνομά του. Ο Γκρανίτ Τζάκα επιστρέφει στο γήπεδο της Άρσεναλ ως τιμώμενο πρόσωπο του συλλόγου, προκειμένου να καταφέρει ν’ αποχαιρετήσει σωστά τους οπαδούς, στο παιχνίδι της αποψινής (28/12) βραδιάς με τη Γουέστ Χαμ!  



Η μεγάλη επιστροφή του Τζάκα στο «Έμιρεϊτς» ως τιμώμενο πρόσωπο! (vid)

Το ποδόσφαιρο και η ζωή μπορούν ν’ αλλάξουν πολλά πράγματα και να διαμορφώσουν πολύ διαφορετική την ιστορία οποιουδήποτε ανθρώπου.

Κάπως έτσι συνέβη και με τον Γκρανίτ Τζάκα. Από τις αποδοκιμασίες, την αντίδραση με τη φανέλα που έβγαλε και πέταξε μπροστά στον κόσμο των «κανονιέρηδων» και την παρ’ ολίγον αποχώρηση, έφτασε να θεωρείται ένας εκ των παικτών που άφησαν θετικά το στίγμα τους στο κλαμπ.

Διαπρέποντας πια με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Γερμανία υπό τις οδηγίες του εκπληκτικού Τσάμπι Αλόνσο, ο Τζάκα βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει στο Λονδίνο και απόψε, στο περιθώριο του ματς με τη Γουέστ Χαμ, θ’ αποθεωθεί από τον κόσμο της Άρσεναλ και θα χειροκροτήσει κι εκείνος τους οπαδούς, όπως αρμόζει και στις δύο πλευρές.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης