«Χαμός» στο Μπρέντφορντ – Γουλβς: Τρία γκολ σε 180 δευτερόλεπτα, VAR και προβάδισμα οι «λύκοι»! (vids)

Τρία λεπτά, τρία γκολ, τρεις διαφορετικοί σκόρερ, VAR και 2-1 η Γουλβς στο 16΄, για να κάνει το 3-1 με τον Χουάνγκ στο 27'. Σε 180 δευτερόλεπτα τα τρία πρώτα γκολ στο «Κομιούνιτι», στην αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με τη Γουλβς!



«Χαμός» στο Μπρέντφορντ – Γουλβς: Τρία γκολ σε 180 δευτερόλεπτα, VAR και προβάδισμα οι «λύκοι»! (vids)

Μπορεί οι περισσότεροι να είχαν στο μυαλό τους να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας, στην 19η αγωνιστική της Premier League, πριν την έναρξη του Μάντσεστερ Σίτι -–Έβερτον, όμως αυτό που συμβαίνει στο «Κομιούνιτι», στο Μπρέντφορντ – Γουλβς, είναι πραγματικά απερίγραπτο.

Οι «λύκοι» προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό, έπειτα από υπέροχη συνεργασία των Σαράμπια και Λεμινά, για να σκοράρει για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική ο δεύτερος, με το κεφάλι.

Ένα λεπτό μετά, ο Χουάνγκ έκανε το 2-0, εκμεταλλευόμενος πλήρως τα απίθανα κενά στην άμυνα της Μπρέντφορντ, για να πλασάρει σε κενή εστία.

Προτού συμπληρωθούν 16 λεπτά, η Μπρέντφορντ κατάφερε να μειώσει. Μαγική συνεργασία Μοπέ – Γουϊσά, άψογο κοντρόλ ο δεύτερος και το 2-1 είναι γεγονός. Ο VAR εξέτασε τη φάση, το γκολ μέτρησε κανονικά και ο «χαμός» συνεχίζεται!

Δέκα λεπτά μετά, έχουμε γκολ ξανά. Και πάλι ο Χουάνγκ, νέο λάθος από την άμυνα των γηπεδούχων, υπέροχη ενέργεια και... 3-1, νικώντας εύκολα τον Φλέκεν. Τρομερό ματς!

Δημήτρης Μανάκος