Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για τον Μπακασέτα και η Κάρντιφ το… έμαθε από την Τουρκία!

Ήθελαν τον Τάσο Μπακασέτα στην Κάρντιφ οι δημοσιογράφοι των Ουαλών, αλλά η επιθυμία τους δεν θα γίνει πράξη. Μοιάζει να είναι κοντά στον Παναθηναϊκός ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και στο «Νησί» το πληροφορήθηκαν μέσω… Τουρκίας.



Ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για τον Μπακασέτα και η Κάρντιφ το… έμαθε από την Τουρκία!

Φαβορί για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, σε περίπτωση που ο Έλληνας αρχηγός αποφασίσει να αφήσει την Τουρκία και να επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, από τη χώρα μας μέχρι και το… εξωτερικό.

Ο Μπακασέτας είναι περιζήτητος, αλλά ο Παναθηναϊκός, μετά την αλλαγή προπονητή, βρίσκεται πιο κοντά στην απόσπαση της υπογραφής του, γεγονός που έχει δυσαρεστήσει έντονα και την Κάρντιφ.

Οι Ουαλοί αναμένουν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, είχαν στο στόχαστρό τους τον Τάσο Μπακασέτα, αλλά ο μοναδικός τρόπος να έρχονταν σε συμφωνία, θα ήταν να ρίξει τις απαιτήσεις του. Αυτό δεν συνέβη, ο Μπουλούτ απέκλεισε κάθε λογής κίνηση και αισίως, οι δημοσιογράφοι του «Νησιού» πληροφορήθηκαν πως ο Τάσος Μπακασέτας «τα βρίσκει» με τον Παναθηναϊκό!

Δημήτρης Μανάκος