«Ο μικρός Ράσμους θα ήταν υπερήφανος γι’ αυτό τον παίκτη»

Το ξέσπασμα, οι φλέβες στο λαιμό, το γκολ που είχε τόσο πολύ ανάγκη. Η συγκινησιακή φόρτιση. Η στιγμή του. Ο Χόιλουντ τα βίωσε όλα στο 3-2 της Γιουνάιτεντ επί της Άστον Βίλα και η ομάδα του έδειξε πόσο υπερήφανη αισθάνεται για εκείνον και πόσο υπερήφανος θα πρέπει να νιώθει ο μικρός Ράσμους για όλη την υπομονή που έκανε…  



«Ο μικρός Ράσμους θα ήταν υπερήφανος γι’ αυτό τον παίκτη»

Ο Δανός επιθετικός κατάφερε να κάνει ιδιαίτερη την πρώτη του Boxing Day στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού έκρινε το ματς με την Άστον Βίλα και σκοράροντας στο 82ο λεπτό, έφερε τούμπα όλο το παιχνίδι με τους «χωριάτες», γράφοντας το τελικό 3-2.

Ήταν το πρώτο του γκολ στο κορυφαίο πρωτάθλημα, έκανε τεράστια υπομονή, διάβασε πολλά αρνητικά σχόλια, μοχθούσε, ξέρει ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, αλλά διατήρησε την πίστη του. Και μαζί με αυτή, ο Τεν Χαγκ διατήρησε κι εκείνος την εμπιστοσύνη του στον Ράσμους μέχρι να δικαιωθεί. Και αυτό έγινε!

Η Γιουνάιτεντ στα social media έδειξε πόσο χαρούμενοι αισθάνονται όλοι για τον Χόιλουντ που επιτέλους κατάφερε να «σπάσει το ρόδι» και έγραψε: «Ο μικρός Ράσμους θα είναι υπερήφανος γι’ αυτό τον παίκτη».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης