Έξαλλοι στη Νόριτς, η πιο περίεργη αποβολή του 2023: Δύο κίτρινες σε 180 δευτερόλεπτα για… παράπονα! (vid)

Μία από τις πιο… ανούσιες κόκκινες κάρτες του 2023, έλαβε χώρα στο Γουέστ Μπρομ – Νόριτς, σε βάρος της ομάδας του Δημήτρη Γιαννούλη. Αποδέκτης ο Σάινθ, έξαλλοι οι φιλοξενούμενοι για την αιτία της αποβολής!



Έξαλλοι στη Νόριτς, η πιο περίεργη αποβολή του 2023: Δύο κίτρινες σε 180 δευτερόλεπτα για… παράπονα! (vid)

Δεν εξελίσσεται ιδανικά η Boxing Day για τη Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, με τον Έλληνα μπακ να μην βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας του λόγω τραυματισμού, αλλά να βλέπει όλα όσα συμβαίνουν στην 24η αγωνιστική της Championship, στο «Χόθορνς».

Διότι από το 33ο λεπτό της αναμέτρησης, τα «καναρίνια» αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, καθώς ο Ισπανός, Μπόργια Σάινθ, δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε 180 δευτερόλεπτα.

Η πρώτη του αποδόθηκε για σκληρό μαρκάρισμα, ενώ η δεύτερη έκανε την εμφάνισή της, δίχως ιδιαίτερο λόγο. Η Νόριτς κέρδισε κόρνερ, ο ίδιος πήγε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για μία προηγούμενη φάση και εκείνος επέλεξε να τον αποβάλλει.

Έξαλλοι άπαντες στο «στρατόπεδο» των φιλοξενούμενων, αποχώρησε και μονολογούσε ο ποδοσφαιριστής, λέγοντας πως δεν έχει δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο…

Δημήτρης Μανάκος