Ο Τέρι αναπολεί τις εποχές που για να σκοράρει κανείς εις βάρος της Τσέλσι έπρεπε να... κάνει αίτηση! (pic)

Με χιουμοριστική διάθεση μεν, αλλά με επίγνωση πως οι εποχές έχουν αλλάξει και η αγαπημένη του Τσέλσι ζορίζεται τρομερά, ο Τζον Τέρι έδειξε πως αναπολεί τις μέρες που ακριβώς πίσω του βρισκόταν ο μεγάλος, Πετρ Τσεχ και οι αντίπαλοι αδυνατούσαν να βρουν τρόπο να τον νικήσουν.  



Ο Τέρι αναπολεί τις εποχές που για να σκοράρει κανείς εις βάρος της Τσέλσι έπρεπε να... κάνει αίτηση! (pic)

Οι «μπλε» του Λονδίνου ηττήθηκαν και από τη Γουλβς, μετρούν 19 ήττες μέσα στο 2023, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ στο ημερολογιακό έτος που αποχωρεί σε μερικές μέρες και γενικότερα η κατάσταση είναι τέτοια που προκαλεί προβληματισμό, σύγχυση και έντονες σκέψεις για να βρεθούν τρόποι βελτίωσης.

Ο Τζον Τέρι σίγουρα «πονάει» που βλέπει έτσι την αγαπημένη του ομάδα και μια φωτογραφία που έπεσε μπροστά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μάλλον τον έκανε να θυμηθεί τις εποχές που... ουδείς περνούσε από την γραμμή της άμυνας ή από τον Πετρ Τσεχ.

«Ακόμα και τα περιστέρια ήξεραν πως το ασφαλέστερο μέρος στο Στάμφορντ Μπριτζ ήταν η εστία του Τσεχ» έγραψε με το αντίστοιχο φωτογραφικό στιγμιότυπο και μάλλον αυτές οι εποχές φαντάζουν πλέον τρομερά μακρινές...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης