Ακόμα κι αν ο αντίπαλος προηγηθεί, η Λίβερπουλ σχεδόν πάντα έχει τον τρόπο να επιστρέψει!

Οι 19 βαθμοί επαναφοράς της Λίβερπουλ στα παιχνίδια όπου έχει βρεθεί σε κατάσταση να κυνηγάει στο σκορ, είναι η μεγάλη απόδειξη πως η ομάδα του Κλοπ έχει μάθει να ψάχνει με πείσμα τον τρόπο ν' απαντήσει και να το καταφέρνει!  



Ακόμα κι αν ο αντίπαλος προηγηθεί, η Λίβερπουλ σχεδόν πάντα έχει τον τρόπο να επιστρέψει!

Το έκανε ξανά το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και θα μπορούσε κανείς να πει ότι άξιζε να πάρει και όλους τους βαθμούς από το ντέρμπι με την Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν, ο Σαλάχ ισοφάρισε και οι «κόκκινοι» έμειναν να χάνουν ευκαιρίες και να έχουν το τρομερό δοκάρι του Άρνολντ στην προσπάθειά τους να μην αφήσουν πίσω τους 2 βαθμούς. 

Στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ η αρμάδα του Κλοπ έχει υποστεί μονάχα μια ήττα κι αυτή σημειώθηκε στο παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο. Φυσικά με τη γνωστή ιστορία του γκολ από τον Λουίς Ντίας που έπρεπε να μετρήσει κανονικά, αλλά VAR και διαιτητής τα έκαναν μαντάρα...

Αυτό είναι το μοναδικό ματς στο οποίο η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε προσωρινά, αλλά το έχασε ολόκληρο με το αυτογκόλ του Μάτιπ στο φινάλε.

Σε καμία άλλη περίπτωση σε ό,τι αφορά στην Πρέμιερ Λιγκ δεν άφησε παιχνίδι να χαθεί εντελώς, όταν ο αντίπαλος κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Οι «κόκκινοι» έχουν εξασφαλίσει 19 βαθμούς από καταστάσεις που έπρεπε ν' αντιδράσουν έχοντας δει τους αντιπάλους να βρίσκουν δίχτυα. Φυσικά είναι η μεγαλύτερη συγκομιδή σε αυτό το κομμάτι, συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ.

Όσο αρνητικό κι αν ακούγεται το γεγονός πως το κλαμπ του λιμανιού έχει βρεθεί σε 10 αναμετρήσεις να κυνηγάει, έχει κάνει ολική ανατροπή στα 5 εξ αυτών, έχει πάρει 4 ισοπαλίες και έχει μόλις μια ήττα.

Κώστας Ζάλιαρης