Η Τσέλσι του Μπόελι και του 1 δισ. σε μεταγραφές έχει τις περισσότερες ήττες μέσα στο 2023...

Σε επίπεδα που δεν αρμόζουν στην ιστορία της, δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στο επίπεδο των παικτών της και... δεν μπορεί να γίνει κατανοητό από κανέναν που παρακολουθεί αυτή την ομάδα, συνεχίζει να κινείται η Τσέλσι, χάνοντας το 19ο παιχνίδι της μέσα στο 2023! 



Η Τσέλσι του Μπόελι και του 1 δισ. σε μεταγραφές έχει τις περισσότερες ήττες μέσα στο 2023...

Φεύγει ο Δεκέμβρης, αλλάζει το έτος κι ακόμα η Τσέλσι... ψάχνεται. Αδυνατεί να επιβληθεί στο γήπεδο και ν' αποκτήσει συγκεκριμένη ταυτότητα. Οι ποδοσφαιριστές και τα δικά τους μεγάλα σκαμπανεβάσματα και δείχνουν ν' αδυνατούν να βρουν την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό τους. 

Σαν να... κολλάει το μυαλό τους σε κρίσιμα σημεία των αναμετρήσεων, όπως έγινε με τον Στέρλινγκ στην επίθεση και με την άμυνα στο δεύτερο γκολ που δέχθηκαν οι «μπλε» από τη Γουλβς, στην ήττα (2-0) στο «Μολινό» το απόγευμα της Κυριακής. 

Η Τσέλσι του 1 δισ.λιρών σε μεταγραφές, έφτασε πλέον στα 19 αρνητικά αποτελέσματα μέσα στο 2023 και απομένουν ακόμα δυο ματς μέχρι την αλλαγή του χρόνου! 

Καμία άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει χάσει τόσα παιχνίδια μέσα στο έτος που αποχωρεί! Και μάλιστα, μόλις τρεις ομάδες στα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν περισσότερες ήττες και πρόκειται για τις Αλμερία (24), Βέρντερ Βρέμης (20) και Έμπολι (20) σε Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία αντίστοιχα! 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «μπλε» είχαν ηττηθεί 20 φορές σε ημερολογιακό έτος το 1993 και έχουν δεχθεί τα ίδια τέρματα (58) που είχαν δει από τους αντιπάλους τους πίσω στο 1994! 

Κώστας Ζάλιαρης