Το απίθανο ξέσπασμα στο «Βίλα Παρκ» στο γκολ του Ζανιόλο: Όταν οι παίκτες του Έμερι αρνήθηκαν να χάσουν! (vid)

Απίθανο ξέσπασμα στο «Βίλα Παρκ» στο 97ο λεπτό, όταν ο Ζανιόλο ισοφάρισε και η ομάδα του Ουνάι Έμερι αρνήθηκε να χάσει από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Φοβερές αντιδράσεις, ακόμη και η… περιγραφή του γκολ «μιλά» από μόνη της!  



Το απίθανο ξέσπασμα στο «Βίλα Παρκ» στο γκολ του Ζανιόλο: Όταν οι παίκτες του Έμερι αρνήθηκαν να χάσουν! (vid)

Ήταν δεδομένο πως η Άστον Βίλα χρειαζόταν μόνο τη νίκη, προκειμένου να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, έστω και για μία ημέρα, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, όμως αναλογικά με την εξέλιξη της συνάντησής της με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το τελικό 1-1 την αφήνει ικανοποιημένη.

Δεν ήταν όσο καλή συνηθίζει στο «Βίλα Παρκ», πίεσε και προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να είναι το ίδιο απειλητική και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 87ο λεπτό, στην πρώτη επί της ουσίας, καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο ματς.

Δεν τα παράτησε όμως και εν τέλει, ανταμείφθηκε για τη λογική της, με τον Ζανιόλο να ισοφαρίζει στο 97ο λεπτό. Τρομερές αντιδράσεις στο γήπεδο, «ξέσπασε» ο κόσμος, πανηγύρισε έξαλλα ο Ζανιόλο το πρώτο του γκολ στην Premier League και η ομάδα του Ουνάι Έμερι γλίτωσε μία ήττα που… δεδομένα δεν περίμενε!

 

Δημήτρης Μανάκος