Έφτασε τα 500 μετά τα 30: Η απίθανη συμβολή του Κριστιάνο σε γκολ και οι ασίστ που… τελικά δίνει! (vids)

Ένα ακόμη ματς της Αλ Νασρ, εξαιρετικός για ακόμη μία φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τα 500 γκολ σε συμμετοχή μετά τα 30 του χρόνια και ανέβασε τον αριθμό των ασίστ στην καριέρα του στις 249. Επικό νούμερο, εκκρεμούν τρία γκολ ακόμη, εντός του 2023!



Έφτασε τα 500 μετά τα 30: Η απίθανη συμβολή του Κριστιάνο σε γκολ και οι ασίστ που… τελικά δίνει! (vids)

Τρία ματς έχει να δώσει ακόμη η Αλ Νασρ εντός του 2023 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάζεται τρία γκολ, προκειμένου να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ του πλανήτη, μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος.

Η πρώτη από τις εν λόγω αναμετρήσεις λαμβάνει χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή, με την Αλ Νασρ να συναντά την Αλ Ετιφάκ και να επικρατεί με 2-0, μετά τη συμπλήρωση 60 αγωνιστικών λεπτών.

Η αλήθεια είναι πως το highlight της αναμέτρησης δεν αφορά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ αλλά τον Άλεξ Τέγιες, ο οποίος σκόραρε μα απίθανο σουτ εκτός περιοχής, για να κάνει το 1-0.

Μισή ώρα αργότερα και με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους να έχει μεσολαβήσει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε την εμφάνισή του. Δεν σκόραρε, αφού νωρίτερα είχε φτάσει κοντά στο γκολ με εκτέλεση φάουλ, αλλά έφτιαξε το 2-0, για το πρώτο γκολ του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς εκτός Ευρώπης.

Πήρε την μπάλα, την έδωσε με τη μία με το κεφάλι και το γκολ ήταν γεγονός, με τον Κριστιάνο να συμμετέχει πλέον σε 500 γκολ στην καριέρα του, σε όλες τις διοργανώσεις, μετά τα 30, φτάνοντας επίσης και τις 249 ασίστ, από τότε που παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο! Εκπληκτικός…

Δημήτρης Μανάκος