Τον θέλουν οι Άγγλοι και πώς να μην τον… θέλουν: Ο απίθανος Δεκέμβριος του Γιάννη Κωνσταντέλια!

Ο καλύτερος μήνας της καριέρας του. Οι κορυφαίοι αριθμοί του εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Οι πιο ουσιαστικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι, μπορούμε να πούμε πως είναι… κρίμα, που οι «ασπρόμαυροι» δεν αγωνίζονται ξανά μέχρι την αλλαγή του ημερολογιακού έτους. Θέλαμε λίγο ακόμη… Γιάννη Κωνσταντέλια!



Τον θέλουν οι Άγγλοι και πώς να μην τον… θέλουν: Ο απίθανος Δεκέμβριος του Γιάννη Κωνσταντέλια!
Έχουμε πει και έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Θα δείτε και θα διαβάσετε ακόμη πάρα πολλά για τον Έλληνα, επιτελικό μέσο του ΠΑΟΚ. Ένα παιδί που άπαντες εκθειάζουν και ουδείς αμφισβητεί.

Είναι απολύτως λογικό. Είναι το ταλέντο που διαθέτει, είναι οι ενέργειες στις οποίες προβαίνει, είναι ο τρόπος και η ωριμότητα που βγάζει στο παιχνίδι του, είναι οι απίθανες εμπνεύσεις που τον χαρακτηρίζουν.

Έχει την ικανότητα να κάνει το απρόβλεπτο, μοιάζει να μπορεί να κάνει πράξη κάθε τι που λογίζεται ως… δύσκολο. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει γίνει απαραίτητος στην εξαιρετική σεζόν που διανύει ως στιγμής ο ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι πως και οι αριθμοί του πλέον, αναδεικνύουν για ποιον λόγο ο Ρασβάν Λουτσέσκου τον χρησιμοποιεί εξαιρετικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.bnsports.gr