Αλλάζει θέση τον Νούνιες ο Κλοπ, ενόψει Άρσεναλ; Όλα δείχνουν πως μένει εκτός ο «ντεφορμέ» Ντίας!

Δύσκολα φαίνεται πως θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης της Λίβερπουλ στο μεγάλο ματς με την Άρσεναλ, για τη 18η αγωνιστική της Premier League, ο Ντάργουιν Νούνιες, με τον Γιούργκεν Κλοπ να σκέφτεται να τον ξεκινήσει στο αριστερό άκρο, αντί του Λουίς Ντίας!



Αλλάζει θέση τον Νούνιες ο Κλοπ, ενόψει Άρσεναλ; Όλα δείχνουν πως μένει εκτός ο «ντεφορμέ» Ντίας!

Μπορεί ο Ντάργουιν Νούνιες να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αναφορικά με τις επιδόσεις του στο σκοράρει, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως παραμένει σημαντικός στο παιχνίδι της Λίβερπουλ.

Μεγαλύτερη απόδειξη άλλωστε από την αναμέτρηση απέναντι στη Γουέστ Χαμ δεν υφίσταται, με τον Ουρουγουανό ναι μεν να χάνει και πάλι ευκαιρίες, πλην όμως να «φτιάχνει» και δύο γκολ για τους συμπαίκτες του.

Τη συμβολή του αυτή αναγνωρίζει και ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, θέλει να τον κάνει να συνυπάρξει με τον Κόντι Χάκπο, στο ντέρμπι απέναντι στην Άρσεναλ.

Για τον λόγο αυτόν, όλα δείχνουν πως ο Νούνιες θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Λουίς Ντίας να μένει στον πάγκο και τον Μοχάμεντ Σαλάχ να πλαισιώνει την τριάδα.

Δημήτρης Μανάκος