Premier League: «Απορρίπτουμε οποιοδήποτε πλάνο, οι οπαδοί έχουν σημασία»

Η Πρέμιερ Λιγκ τοποθετήθηκε επίσημα για τη νέα απόπειρα δημιουργίας της ESL και τόνισε πως απορρίπτει οποιοδήποτε νέο δημιούργημα τέτοιου τύπου. «Οι οπαδοί μας έχουν σημασία, θα συνεχίσουμε τη συνεργασία και το διάλογο για την καλύτερη δυνατή υπεράσπιση του ποδοσφαίρου» τονίζεται.  



Premier League: «Απορρίπτουμε οποιοδήποτε πλάνο, οι οπαδοί έχουν σημασία»

Η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα έπειτα από τις εξελίξεις που πυροδότησε η απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου εις βάρος των FIFA-UEFA και υπέρ της ESL.

«Η Πρέμιερ συνεχίζει ν’ απορρίπτει τέτοια πλάνα, Οι οπαδοί έχουν τεράστια σημασία για το άθλημα και έχουν ξεκαθαρίσει την εναντίωσή τους.

Αξίες όπως ο ανταγωνισμός μέσω ανόδου – υποβιβασμού και η συμμετοχή σε τουρνουά βάσει κατάταξης στη Λίγκα, διατηρούνται στην Πρέμιερ Λιγκ που μέσω της επιτροπής Owners’ Charter θέλει να ενισχύσει τη συλλογική δύναμη για το καλό του ποδοσφαίρου.

Η Πρέμιερ παραμένει ανοιχτή σε εποικοδομητικό διάλογο με όλους τους μεγαλομετόχους στο χώρο του ποδοσφαίρου, για την καλύτερη δυνατή προστασία των εγχώριων και διεθνών διοργανώσεων» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης