«Η προσπάθεια δημιουργίας αυτής της Λίγκας έχει ήδη καταδικαστεί από ομάδες και φιλάθλους», λένε οι Άγγλοι

Το αγγλικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να εναντιώνεται στην ESL, με την ανεξάρτητη Επιτροπή Πολιτισμού, Media και Αθλητισμού στην Αγγλία ν’ αντιδρά στα όσα συμβαίνουν από το πρωί και να ξεκαθαρίζει ότι τα κλαμπ ποδοσφαίρου της χώρας δεν θα επιχειρήσουν συμμετοχή σε άλλες διοργανώσεις.  



«Η προσπάθεια δημιουργίας αυτής της Λίγκας έχει ήδη καταδικαστεί από ομάδες και φιλάθλους», λένε οι Άγγλοι

Η «καθοριστική στιγμή», όπως χαρακτηρίστηκε, της απόφασης της φυγής από την ESL πίσω στο 2021, φαίνεται ότι θα είναι οδηγός για τις αποφάσεις που θα παρθούν στο αγγλικό ποδόσφαιρο, σε περίπτωση που τελικά υλοποιηθεί η νέα μορφή της Super League.

Μετά την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου, η νέα Λίγκα ανακοίνωσε format που έγινε… ανοιχτό για όλους, ωστόσο, οι Άγγλοι επιμένουν ότι η δική τους στάση δεν διαφοροποιείται σε καμία περίπτωση.

«Ήταν καθοριστική εκείνη η στιγμή στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας και θα φροντίσουμε με τη νέα νομοθεσία να μην επιτρέπεται οποιαδήποτε συμμετοχή ομάδας σε άλλες διοργανώσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο μέλλον» ανέφερε η θέση της ανεξάρτητης Επιτροπής Πολιτισμού, Media και Αθλητισμού.

Κώστας Ζάλιαρης