Ο Κλοπ προειδοποίησε για το ντέρμπι: «Όποιος δεν μπορεί, να δώσει το εισιτήριό του»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ αντιλήφθηκε πως ο κόσμος της Λίβερπουλ μάλλον ήταν αρκετά χαλαρός στις εξέδρες το βράδυ της Τετάρτης και προειδοποίησε ότι στο ντέρμπι με την Άρσεναλ το Σάββατο, θα πρέπει να εμφανιστούν στο γήπεδο όσοι έχουν ψυχή. Αλλιώς, ας παραχωρήσουν το εισιτήριό τους!  



Ο Κλοπ προειδοποίησε για το ντέρμπι: «Όποιος δεν μπορεί, να δώσει το εισιτήριό του»! (vid)

Ο Γερμανός τεχνικός χάρηκε για τα πέντε τέρματα της ομάδας του και κυρίως για τον Κέρτις Τζόουνς που σκόραρε δις για το 5-1 απέναντι στη Γουέστ Χαμ για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Ωστόσο, έδειξε να έχει εκνευριστεί από τη συμπεριφορά του κόσμου στις εξέδρες. Σε μια τέτοια βραδιά μεσοβδόμαδα με το πρόγραμμα της ομάδας να είναι φορτωμένο με συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Κλοπ ποντάρει πάρα πολλά στους οπαδούς.

Και τους ξεκαθάρισε ένα πράγμα: «Σας χρειαζόμαστε απαραίτητα το Σάββατο γιατί η Άρσεναλ δεν έπαιζε ματς αυτές τις μέρες και θα προετοιμάστηκε κατάλληλα για το ντέρμπι. Όποιος θεωρεί ότι… του πέφτει πολύ το ποδόσφαιρο για τον Δεκέμβρη, ας μείνει σπίτι και ας δώσει σε άλλον το εισιτήριό του» ήταν τα λόγια του!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης