Ντέρμπι μόνο υπό προϋποθέσεις στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ!

Οι Μίντλεσμπρο και Φούλαμ έχουν μπροστά τους μεγάλες προκλήσεις, αφού καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Τσέλσι και Λίβερπουλ αντίστοιχα στους ημιτελικούς του φετινού Λιγκ Καπ! Η κλήρωση για τους «4» απέτρεψε το μεγάλο ντέρμπι και αυτό θα λάβει χώρα μονάχα αν τα δύο φαβορί από την Πρέμιερ βρεθούν στην τελευταία μέρα του τουρνουά στο «Γουέμπλεϊ»! 



Ντέρμπι μόνο υπό προϋποθέσεις στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ!

Λίγο μετά και την ολοκλήρωση των προημιτελικών με την πανεύκολη επικράτηση της Λίβερπουλ κόντρα στη Γουέστ Χαμ με το τελικό 5-1, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ημιτελικών του φετινού Λιγκ Καπ. 

Οι «κόκκινοι» έπεσαν πάνω στη Φούλαμ, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Έβερτον στα πέναλτι και πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Carabao Cup. 

Η Τσέλσι που άφησε εκτός συνέχειας τη Νιούκαστλ θα κοντραριστεί με τη Μίντλεσμπρο, η οποία έφτασε σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης μετά από μια 20ετία. 

Οι πρώτοι ημιτελικοί - για τελευταία φορά θα είναι διπλοί οι αγώνες, αφού από την επόμενη σεζόν θα είναι μονάχα ένα ματς - θα διεξαχθούν την εβδομάδα της 8ης Ιανουαρίου του 2024, με τους επαναληπτικούς να προγραμματίζονται για τα τέλη του ίδιου μήνα. Ξεκίνημα από Riverside και Άνφιλντ, ρεβάνς σε Στάμφορντ Μπριτζ και Craven Cottage. 

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στο «Γουέμπλεϊ» στις 25 του Φλεβάρη.

Κώστας Ζάλιαρης