Η στιγμή που θα θυμούνται για πάντα οι φίλοι της Νότιγχαμ: Αυτή η δήλωση του Στιβ Κούπερ, με δάκρυα στα μάτια! (vid)

Το ματς λήγει, ο Τζόναθαν Μος σφυρίζει και η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει επιστρέψει στην Premier League. Ο Στιβ Κούπερ βρίσκεται στα… ουράνια. Πανηγυρίζει σαν παιδί, ταυτίζεται με τους φίλους της ομάδας. Η δήλωσή του λίγα λεπτά μετά, δεν θα λησμονηθεί ποτέ!



Η στιγμή που θα θυμούνται για πάντα οι φίλοι της Νότιγχαμ: Αυτή η δήλωση του Στιβ Κούπερ, με δάκρυα στα μάτια! (vid)

Μπορεί ο Στιβ Κούπερ να αποχωρεί από τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να βρίσκεται μία «ανάσα» από το να τον αντικαταστήσει, καθώς φημολογείται πως ταξιδεύει για την Αγγλία, όμως η αλήθεια είναι πως όσο και να προσπαθήσει, δύσκολα θα καταφέρει να γίνει τόσο αγαπητός όσο ο πρώτος, μεταξύ του κόσμου της ομάδας.

Ο Στιβ Κούπερ συνδέθηκε με τη Νότιγχαμ, ταυτίστηκε με τους οπαδούς της και όπως λένε συχνά – πυκνά και οι ίδιοι στα social media, ήταν ο ένας που τους έκανε να αγαπήσουν και πάλι το ποδόσφαιρο.

Υπάρχει όμως και μία στιγμή, που όσα αρνητικά αποτελέσματα και να έκαναν την εμφάνισή τους, όσο και να δυσκολευόταν η ομάδα στην Premier League, όσα χρόνια και αν περνούσαν, θα παρέμενε αλησμόνητη. Συζητάμε για την ημέρα που εξασφαλίστηκε η επιστροφή του club στη μεγάλη κατηγορία, για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια.

Ο τελικός στο Wembley με τη Χάντερσφιλντ ολοκληρώνεται, η Νότιγχαμ τα κατάφερε και ο Στιβ Κούπερ είναι ευτυχισμένος. Φτάνει η ώρα των δηλώσεων και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Πλησιάζει τον δημοσιογράφο και του μιλά σαν να είναι… οπαδός της Νότιγχαμ.

Τον ευχαριστεί που είναι εκεί, του λέει πως αξίζει την άνοδο, αναφέρεται στον κόσμο της ομάδας και… λυγίζει. Πολύ καλός προπονητής, σπουδαίος άνθρωπος, κάποιος που οι «κόκκινοι» θα θυμούνται για πάντα!

Δημήτρης Μανάκος