«Όχι φέτος»: Γιατί ο Έντι Χάου «ακύρωσε» το πάρτι Χριστουγέννων των παικτών της Νιούκαστλ;

Ξεκάθαρος ο Έντι Χάου, «ακύρωσε» το πάρτι Χριστουγέννων της Νιούκαστλ και έστρεψε την προσοχή όλων στα τρία ματς που έπονται, εντός της επόμενης εβδομάδας!



«Όχι φέτος»: Γιατί ο Έντι Χάου «ακύρωσε» το πάρτι Χριστουγέννων των παικτών της Νιούκαστλ;

Μπορεί να αποτελεί μία απόφαση που προφανώς και εκλογικεύεται, αλλά η αλήθεια είναι πως το πάρτι Χριστουγέννων είναι μία παράδοση των ομάδων της Premier League και συνηθίζει να λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, τέτοιες ημέρες.

Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί φέτος στις τάξεις της Νιούκαστλ, γεγονός που αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή του Έντι Χάου και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Πολλοί μπορεί να θεωρούν πως είναι μία απόφαση, προκειμένου η ομάδα να συγκεντρωθεί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Δεν είναι ψέματα, αν αναλογιστεί κανείς πως οι «καρακάξες» συναντούν την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ, τη Λούτον στις 23 του μηνός και εν συνεχεία, υποδέχονται την Τότεναμ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Κάπως έτσι, ο Έντι Χάου επισήμανε πως δεν υπάρχει χρόνος για… χάσιμο και πως αν κάτι τέτοιο συμβεί, καλό θα ήταν να μην το μάθει. Συγκεκριμένα, η σχετική δήλωσή του:

«Θέλουμε τα παιχνίδια, θέλουμε τον ανταγωνισμό. Θέλουμε τον ενθουσιασμό της πρόκλησης για τρόπαια. Εκεί πρέπει να είμαστε, όχι μόνο τώρα αλλά στο μέλλον.»

Δημήτρης Μανάκος