Τα παιδιά μας μαθαίνουν πώς είναι να αγαπάς το ποδόσφαιρο: Η πιο όμορφη λίστα δώρων για τα Χριστούγεννα! (pic)

«Να μείνει η Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην Championship». Απλά, λιτά και με μεγάλη αγάπη. Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο. Απλώς δείτε την φωτογραφία!



Τα παιδιά μας μαθαίνουν πώς είναι να αγαπάς το ποδόσφαιρο: Η πιο όμορφη λίστα δώρων για τα Χριστούγεννα! (pic)

Είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο θα διαβάσετε σήμερα. Ένα κείμενο που δεν περιλαμβάνει οπαδισμό. Ένα κείμενο που δεν θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει για το Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το αν ο Λουκ Σο έκανε πέναλτι και για το αν ο Έρικ Τεν Χαγκ κέρδισε έναν βαθμό ή «έκλεψε» δύο.

Πρόκειται για ένα παιδί. Και εκεί σταματά η οποιαδήποτε συζήτηση. Ένα παιδί από την Αγγλία, που πιστεύει στον Άγιο Βασίλη, θέλει δώρα, έφτιαξε μία λίστα με ό,τι θα ήθελε περισσότερο και έθεσε τις προτεραιότητές του.

Είναι παιδί, αγαπά το ποδόσφαιρο και μπήκε στη διαδικασία να αναφερθεί μόνο σε αυτό. Ξεκίνησε και τελείωσε το γράμμα του με την αγαπημένη του ομάδα: τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Τι ζήτησε λοιπόν; Αρχικά, την παραμονή της ομάδας στην Championship και μετά όλα τα άλλα… Δείτε τη λίστα του, δείτε τις σκέψεις του.

Οι γονείς του παραξενεύτηκαν και τη δημοσιοποίησαν. Εν συνεχεία, κατάλαβαν από νωρίς πως ο γιος τους αγαπά πολύ την ομάδα του και το αγγλικό ποδόσφαιρο!

 

Δημήτρης Μανάκος