Έβερτον: Νίκες... 7άδας με αναμνήσεις από Μόγιες!

Το 4x4 της φοβερά αντιδραστικής Έβερτον του Σον Ντάις και μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο έχουν σημειωθεί αυτές οι νίκες, είναι επίδοση που θα μπορούσε να έχει βάλει την ομάδα στην 7άδα της Πρέμιερ! Όπως συνέβη και στο φινάλε της σεζόν 2002-2003, όταν τότε τελευταία φορά είχαν καταγραφεί τόσα σερί θετικά αποτελέσματα με μηδέν παθητικό!  



Έβερτον: Νίκες... 7άδας με αναμνήσεις από Μόγιες!

Από την εποχή του Ντέιβιντ Μόγιες στο «Γκούντισον Παρκ», είχε ν' αντικρίσει ο κόσμος της Έβερτον νίκες που μάλιστα κατακτήθηκαν δίχως να παραβιαστεί η εστία της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ πανηγύρισε ακόμα ένα clean sheet και η Έβερτον έχει πλέον εξασφαλίσει 12 βαθμούς στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια, συγκεντρώνοντας πάλι και ξεπερνώντας τους 10 που της αφαιρέθηκαν από την Πρέμιερ για μια παράβαση στο οικονομικό τοπίο.

Αν η σεζόν συνεχιζόταν δίχως να έχει υπάρξει η τιμωρία στα «ζαχαρωτά», αυτή τη στιγμή ο σύλλογος θα βρισκόταν πάνω και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (με υπεροχή στη διαφορά τερμάτων) στην 7η θέση!

Εκεί τερμάτισε και το 2003, στην αγωνιστική περίοδο που είχε επίσης παρουσιάσει διαδοχικές νίκες με μηδέν παθητικό!

Τότε, επί Μόγιες, το σερί είχε ξεκινήσει με το εντός έδρας 2-1 επί της Άρσεναλ, για ν' ακολουθήσουν τα εξής αποτελέσματα στο πρωτάθλημα:

Γουέστ Χαμ – Έβερτον 0-1

Λιντς – Έβερτον 0-1

Έβερτον – Τσάρλτον 1-0

Μπλάκμπερν – Έβερτον 0-1

Έβερτον – Γουέστ Μπρομ 1-0

Φέτος, μετά την ανακοίνωση του -10, το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ έχει τα εξής:

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3

Νότιγχαμ Φόρεστ – Έβερτον 0-1

Έβερτον – Νιούκαστλ 3-0

Έβερτον – Τσέλσι 2-0

Μπέρνλι – Έβερτον 0-2

Κώστας Ζάλιαρης