Φοβερές σκηνές στο Vitality, με δάκρυα ο Έντουαρντς ευχαριστούσε τον κόσμο για τη στήριξη στον Λόκιερ (vid)

Οι Μπόρνμουθ και Λούτον λίγο μετά την οριστική διακοπή του μεταξύ τους ματς, ξαναβγήκαν στο γήπεδο για να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την τρομερή στήριξη στον Τομ Λόκιερ μετά την κατάρρευση που «πάγωσε» ολόκληρο το αγγλικό ποδόσφαιρο. Με δάκρυα στα μάτια ο Ρομπ Έντουαρντς χειροκροτούσε τους αντίπαλους οπαδούς των «cherries».  



Φοβερές σκηνές στο Vitality, με δάκρυα ο Έντουαρντς ευχαριστούσε τον κόσμο για τη στήριξη στον Λόκιερ (vid)

Το ποδόσφαιρο πάντοτε θα ενώνει σε τέτοιες στιγμές και ο υγιώς σκεπτόμενος και πολιτισμένος κόσμος θα πράττει με τρόπο που θα δείχνει ότι υπάρχει ελπίδα.

Στο Vitality μετά την «παγωμάρα», τη διακοπή του ματς, αλλά και τα δειλά χαμόγελα μετά την ενημέρωση πως ο Λόκιερ που κατέρρευσε είχε αρχίσει να επικοινωνεί με τους γύρω του στ' αποδυτήρια, οι Μπόρνμουθ και Λούτον βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς.

Γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι δεν σταματούσαν να τραγουδούν για τον Λόκιερ, πράγμα που συγκίνησε απίστευτα τον Ρομπ Έντουαρντς. Μάλιστα, ο κόουτς της Λούτον με δάκρυα στα μάτια έδειχνε προς τις εξέδρες να φωνάξουν ακόμα πιο δυνατά και δεν σταματούσε να τους δείχνει την ευγνωμοσύνη του...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης