Θα είναι ήττα για την Άρσεναλ αν η Τσέλσι της πάρει τον Ράμσντεϊλ; «Τον θέλουν, χτύπησε ο Σάντσεθ!»

Ξανά η Τσέλσι, και πάλι με φόντο τον Άαρον Ράμσντεϊλ, ξανά στο επίκεντρο η Άρσεναλ και ο Άγγλος τερματοφύλακάς της. Είναι πιθανό να αποχωρήσει από το «Έμιρεϊτς» και να μετακομίσει στην μπλε πλευρά του Λονδίνου; Ναι, είναι. Πόσω μάλλον, από τη στιγμή που ο βασικός γκολκίπερ του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο Ρόμπερτ Σάντσεθ, βρίσκεται στα «πιτς»!



Θα είναι ήττα για την Άρσεναλ αν η Τσέλσι της πάρει τον Ράμσντεϊλ; «Τον θέλουν, χτύπησε ο Σάντσεθ!»

Πριν από περίπου ένα μήνα, αγγλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πιθανή αποχώρηση του Άαρον Ράμσντεϊλ από την Άρσεναλ τον Ιανουάριο, από τη στιγμή που ο Άγγλος γκολκίπερ δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Μικέλ Αρτέτα.

Αυτό είχε ειπωθεί, αλλά μερικές ημέρες μετά, προέκυψε ένα βίντεο του Ράμσντεϊλ, στο οποίο ο ίδιος έλεγε στον Ράγια και τον νεαρό γκολκίπερ, Χάιν, πως είναι μαζί τους, αναδεικνύοντας την επιθυμία του να συνεχίσει να βρίσκεται στο «Έμιρεϊτς».

Κάπως έτσι, το φημολογούμενο ενδιαφέρον από την Τσέλσι, έμοιαζε να έχει ξεθωριάσει, αλλά αισίως, αυτό μοιάζει να έχει προκύψει και πάλι. Και μάλιστα, υπάρχει λόγος, από τη στιγμή που οι «μπλε» χάνουν τον Ρόμπερτ Σάντσεθ λόγω τραυματισμού.

Ο Κέπα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ξεκαθάρισε δημόσια, ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Μήπως λοιπόν ο Άαρον Ράμσντεϊλ αποτελεί την ιδανική επιλογή; Ενδεχομένως… ναι, με τον ίδιο προς το παρόν, να μην έχει πάρει κάποια θέση, ως προς την υπάρχουσα μεταγραφολογία. Το ερώτημα όμως, σε αυτή την περίπτωση, είναι… ένα. Θα είναι ήττα για την Άρσεναλ, ο γκολκίπερ που σηματοδότησε την «αναγέννησή» της, στο πλευρό του Μικέλ Αρτέτα, να αποχωρήσει για συμπολίτισσα ομάδα του Big 6; Μοιάζει να είναι!

Δημήτρης Μανάκος