Αρχίζει και το… πιστεύει η Άρσεναλ; Ο Τόνεϊ θέλει να πάει στο «Έμιρεϊτς», καμία επίσημη πρόταση!

Ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Άρσεναλ μοιάζει να παρουσιάζεται ο Ιβάν Τόνεϊ, ο οποίος σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, προτιμά να πάρει μεταγραφή στους «κανονιέρηδες», παρά σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Premier League!



Αρχίζει και το… πιστεύει η Άρσεναλ; Ο Τόνεϊ θέλει να πάει στο «Έμιρεϊτς», καμία επίσημη πρόταση!

Πρόκειται για ένα μεταγραφικό σενάριο που συζητείται έντονα το τελευταίο δίμηνο και παρά το γεγονός πως η Άρσεναλ δεν μοιάζει να έχει προβεί σε κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του Ιβάν Τόνεϊ, εντούτοις, η εν λόγω ιστορία καλά κρατεί.

Πόσω δε μάλλον, από τη στιγμή που αισίως, έγινε γνωστή η προτίμηση του Άγγλου επιθετικού για μεταγραφή στους «κανονιέρηδες». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Τόνεϊ φέρεται να προτιμά να μετακινηθεί στην Άρσεναλ, παρά σε οποιαδήποτε ομάδα του Big 6.

Έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μικέλ Αρτέτα και θεωρεί πως οι στόχοι του ταυτίζονται απόλυτα με την «κουλτούρα» των Λονδρέζων. Μένει να δούμε αν το εν λόγω δημοσίευμα θα φέρει κάποια εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση, με την Μπρέντφορντ πάντως να έχει επισημάνει πως θα μπει σε διαδικασία συζήτησης, σε περίπτωση που βάλει στα ταμεία της περισσότερα από 60 εκατομμύρια!

Δημήτρης Μανάκος