Είναι αυτός: Όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδινε οδηγίες στον Χάμιλτον σε ένα Σίτι – Κρίσταλ Πάλας! (pic)

Γυρνάμε στο 2017. Σε ένα Μάντσεστερ Σίτι – Κρίσταλ Πάλας. Σε ένα ματς που το ball boy εκείνης της ημέρας, «συνελήφθη» από τον φακό της τηλεόρασης, να παίρνει οδηγίες από τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Έξι χρόνια μετά, το ίδιο παιδί, ο Μίχα Χάμιλτον, σκοράρει με τους «πολίτες» στο Champions League!



Είναι αυτός: Όταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδινε οδηγίες στον Χάμιλτον σε ένα Σίτι – Κρίσταλ Πάλας! (pic)

Απίστευτο και όμως αληθινό. Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε. Το 2017 ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδινε οδηγίες σε ένα νεαρό παιδί, γεννημένο το 2000.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδεχόταν την Κρίσταλ Πάλας και ο Μίκα Χάμιλτον ήταν το παιδί που έδινε τις μπάλες στους παίκτες των δύο ομάδων, κάθε φορά που… αυτή έβγαινε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τότε, ο Καταλανός προπονητής τον φώναξε κοντά του και του μιλούσε. Έξι χρόνια μετά, ο ίδιος… νεαρός, ανοίγει το σκορ για τη Μάντσεστερ Σίτι, στην τελευταία αγωνιστική του Champions League, στο ντεμπούτο του ως βασικός στην κορυφαία, διασυλλογική διοργάνωση.

Ένα πολύ όμορφο γκολ και μία τεράστια στιγμή για το παιδί που… μεγάλωσε, ωρίμασε, έφτασε στην ηλικία των 20 και είναι ο αρχηγός της δεύτερης ομάδας των «πολιτών». Μάλλον, το 2017, έμαθε… καλά όσα του είπε ο Πεπ!

 

 

Δημήτρης Μανάκος