Γλίτωσε η Τσέλσι και... πήγε με τα νερά της Πρέμιερ για τα ποσά των μεταγραφών!

Υπέρ της οριοθέτησης στα πέντε χρόνια, αναφορικά με την αποπληρωμή ολόκληρου του ποσού κάθε μεταγραφής, ψήφισε η Τσέλσι το απόγευμα της Τρίτης, έχοντας βέβαια αποφύγει οποιαδήποτε κύρωση για όσες ιδιαίτερες συμφωνίες είχε κλείσει εκείνη μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι!  



Γλίτωσε η Τσέλσι και... πήγε με τα νερά της Πρέμιερ για τα ποσά των μεταγραφών!

Οι «μπλε» του Λονδίνου είναι μια από τις 15 ομάδες της Λίγκας που ψήφισαν υπέρ του μέτρου του περιορισμού των ετών κατά τα οποία μπορεί ν' αποπληρωθεί ολόκληρο το συμφωνηθέν ποσό για μεταγραφές παικτών.

Η χρονική διάρκεια των συμβολαίων που θα μπορούν να υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές μπορεί να είναι και μεγαλύτερη, όχι όμως και το χρονικό διάστημα μέχρι την καταβολή του κόστους μέχρι και την τελευταία λίρα.

Η Τσέλσι που στην εποχή του Μπόελι έχει διαθέσει περισσότερα από 1 δισ.λίρες για προσθήκες παικτών στο ρόστερ της, γνωρίζει πως το μέτρο αυτό δεν επηρεάζει τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι. Και φτάνοντας μέχρι και στα... 8 χρόνια μέχρι την πλήρη αποπληρωμή χρημάτων για μεταγραφές, δεν έμπλεξε με το FFP. 

Κάπως έτσι, έχοντας ουσιαστικά... αποφύγει τις όποιες κυρώσεις, συμφώνησε και πήγε με τα νερά της Πρέμιερ Λιγκ.

Κώστας Ζάλιαρης