Επιλογή που «διχάζει»: Ο παίκτης που… πουλά η Τσέλσι, για να πάρει τον Τόνεϊ ή τον Όσιμεν!

Αποφασισμένη να ξοδέψει χρήματα και να φέρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έναν top class επιθετικό είναι η Τσέλσι, η οποία ενδιαφέρεται τόσο για τον Τόνεϊ, όσο και για τον Όσιμεν. Διαφορετικές περιπτώσεις, άλλη δυσκολία προφανώς για κάθε ενδεχόμενο, με μία βασική προϋπόθεση: την πώληση του Κόνορ Γκάλαχερ!



Επιλογή που «διχάζει»: Ο παίκτης που… πουλά η Τσέλσι, για να πάρει τον Τόνεϊ ή τον Όσιμεν!

Δεν βρίσκεται γενικώς σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Τσέλσι, ηττήθηκε με «κάτω τα χέρια» από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», ήταν κατώτερη των περιστάσεων στο «Ολντ Τράφορντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλα αυτά προβληματίζουν – πολύ φυσιολογικά – τον κόσμο της.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μάλιστα, δεν δίστασε να προβεί σε μία δήλωση που προκάλεσε… αντιδράσεις, καθώς έκανε ξεκάθαρη την επιθυμία του για μεταγραφές τον Ιανουάριο, παρότι ως στιγμής, ο Τοντ Μποέλι έχει δαπανήσει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο, όσο βρίσκεται στους Λονδρέζους.

Από εκεί και πέρα, αγγλικά δημοσιεύματα θέλουν τους «μπλε» να ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός top class επιθετικού, με τις επιλογές να είναι δύο… Είτε ο Ιβάν Τόνεϊ από την Μπρέντφορντ, σε μία κίνηση που θα μπορούσε να λάβει χώρα ακόμη και τον Ιανουάριο, είτε ο Βίκτορ Όσιμεν.

Πιο περίπλοκη περίπτωση η δεύτερη, που προφανώς θα πήγαινε για… καλοκαίρι, με μία βασική προϋπόθεση όμως να υφίσταται: το γεγονός πως η Τσέλσι θα πρέπει να πουλήσει ποδοσφαιριστή της, ώστε να βάλει χρήματα στα ταμεία της και να τα ξοδέψει εν συνεχεία σε έναν σέντερ φορ.

Ο ποδοσφαιριστής που φημολογείται πως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, είναι ο Κόνορ Γκάλαχερ. Ναι, ο αρχηγός των Λονδρέζων, μαζί με τον Τιάγκο Σίλβα, παρά το γεγονός πως αποτελεί προσωπική επιθυμία του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος