Να τον ακούτε τον Μανέ: Πρώτα είχε ζητήσει… συγγνώμη και ένα ματς μετά σκόραρε! (vid)

Ζήτησε συγγνώμη. Παραδέχθηκε πως δεν είναι καλά. Έδωσε υπόσχεση πως σύντομα θα επιστρέψει στα γκολ. Τέσσερις ημέρες μετά, ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει ξανά με την Αλ Νασρ!



Να τον ακούτε τον Μανέ: Πρώτα είχε ζητήσει… συγγνώμη και ένα ματς μετά σκόραρε! (vid)

Ήταν δεδομένο πως ο Σαντιό Μανέ δεν διένυε την καλύτερή του αγωνιστική περίοδο στη Σαουδική Αραβία, με τον πρώην «σταρ» της Λίβερπουλ, να μην έχει σκοράρει σε οκτώ διαδοχικές αναμετρήσεις.

Η τελευταία φορά που είχε βρει δίχτυα ήταν 1,5 μήνα νωρίτερα, με το πρόσφατο τέρμα του να λαμβάνει χώρα την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου.

Έκτοτε, παρήλθαν οκτώ ματς, και ο Σενεγαλέζος είχε σκοράρει μόνο με την χώρα του, με την κριτική να αυξάνεται προς το πρόσωπό του και εκείνον να επιλέγει να απολογηθεί. Πριν από τέσσερις ημέρες, στο τελευταίο ματς της Αλ Νασρ, ο Μανέ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό της ομάδας, αναφορικά με τις επιδόσεις του.

Έδωσε όμως μία υπόσχεση. Είπε πως το γκολ του δεν αργεί και πως πολύ σύντομα, θα πανηγυρίσει ξανά με τη φανέλα της. Πλέον, το έκανε πράξη. Υπέροχη αντεπίθεση απέναντι στην Αλ Σαμπάμπ, σκόρερ ο ίδιος και τα… μάγια «λύθηκαν»!

Δημήτρης Μανάκος