Λίγοι μήνες αρκούσαν: Η Τότεναμ επιβραβεύει άμεσα τον Ουντότζι!

Επέστρεψε το καλοκαίρι στο Λονδίνο, έχει ήδη κερδίσει βασικότατο ρόλο στα πλάνα του Ποστέκογλου και σύντομα θα έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τότεναμ! Ο Ντέστινι Ουντότζι βλέπει πολύ γρήγορα να επιβραβεύεται για τις προσπάθειές του!  



Λίγοι μήνες αρκούσαν: Η Τότεναμ επιβραβεύει άμεσα τον Ουντότζι!

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει την αριστερή πλευρά, αλλά και να παίξει ως αριστερός εσωτερικός χαφ, ήταν καθοριστικός και στο 4-1 επί της Νιούκαστλ, το βράδυ της Κυριακής στην αγγλική πρωτεύουσα.

Μάλιστα, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ. Οι επιδόσεις του και ο ρόλος που αρχίζει ν’ αποκτά στο παιχνίδι της Τότεναμ είναι στοιχεία που έχουν κάνει τον Ποστέκογλου να τον υπολογίζει ως απόλυτα βασική μονάδα στα πλάνα του.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι ήδη έτοιμο το νέο συμβόλαιο για τον ποδοσφαιριστή με αύξηση αποδοχών, προκειμένου η Τότεναμ με αυτό τον τρόπο να του δείξει πόσο τον πιστεύει και πόσο ικανοποιημένη είναι από εκείνον. Κι όλα αυτά, μόλις μερικούς μήνες μετά την επιστροφή του στο Λονδίνο, αφού, την περασμένη σεζόν την πέρασε ως δανεικός στην Ουντινέζε και τώρα ουσιαστικά διανύει το πρώτο του διάστημα στα «σπιρούνια».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης