«Έχει σημασία που ήταν στο 3-0;» Το… αχρείαστο φάουλ του Ρομέρο, που δεν εξετάστηκε ποτέ! (vid)

Ο Ρομέρο δεν… υπολόγισε πως το ματς της Τότεναμ με τη Νιουκαστλ είχε κριθεί και ενώ το σκορ ήταν στο 3-0 στο 80’, ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός έκανε ένα μαρκάρισμα στο όριο της κόκκινης σε μονομαχία με τον Καλούμ Γουίλσον. Παρόλα αυτά, η φάση δεν εξετάστηκε ποτέ και για αυτό τον λόγο, οι οπαδοί των φιλοξενούμενων ήταν έξαλλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!



«Έχει σημασία που ήταν στο 3-0;» Το… αχρείαστο φάουλ του Ρομέρο, που δεν εξετάστηκε ποτέ! (vid)

Τι και αν η Τότεναμ κέρδιζε με 3-0 την Νιουκάστλ στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης; Ο Κριστιάν Ρομέρο έκανε ένα… αχρείαστο μαρκάρισμα στο «όριο» της κόκκινης, με… θύμα τον Κάλουμ Γουίλσον. Κι όμως, η φάση δεν εξετάστηκε ποτέ από τον VAR, γεγονός το οποίο εξαγρίωσε τους οπαδούς των «καρακαξών», οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι φίλοι της ομάδας του Έντι Χάου απόρησαν, που ο VAR δεν κάλεσε τον Κρις Κάβανο για επανεξέταση της συγκεκριμένης φάσης, με πολλούς από αυτούς να υποστηρίζουν πως αυτό συνέβη, επειδή το ματς είχε – επί της ουσίας – κριθεί, αλλά και διότι η εν λόγω εξέλιξη (η αποβολή του Ρομέρο), θα ωφελούσε την ομάδα τους!

Πάντως, στο παιχνίδι σημειώθηκαν δύο ακόμη γκολ, έπειτα από αυτή την φάση, με την Τότεναμ να παίρνει ρεβάνς για τη «βαριά» ήττα του Φεβρουαρίου, με 6-1.

Γιώργος Καπουκάκης