Καλός ή κακός οιωνός; Χωρίς εντός εστίας τελική προσπάθεια η Λίβερπουλ στο «Σέλχαρστ Παρκ»!

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την προηγούμενη φορά που η Λίβερπουλ μετέβη στο «Σέλχαρστ Παρκ» και ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος, δίχως εντός εστίας τελική προσπάθεια. Η πιο πρόσφατη περίπτωση προέκυψε το 2019. Είχε κερδίσει τότε μάλιστα, με 2-1, χάρη στο γκολ του Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 85ο λεπτό!



Καλός ή κακός οιωνός; Χωρίς εντός εστίας τελική προσπάθεια η Λίβερπουλ στο «Σέλχαρστ Παρκ»!

Στη «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ», με τους φιλοξενούμενους να μην καταγράφουν ούτε μία τελική προσπάθεια εντός στόχου, μοιάζοντας σε κακή αγωνιστική κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Δεν απείλησαν σε καμία περίπτωση, είδαν τον Άλισον να τους γλιτώνει στο 27ο λεπτό με απίθανη επέμβαση στο πλασέ του Λέρμα, ενώ τρία λεπτά μετά, το πέναλτι του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πάρθηκε πίσω, καθώς ο Χιουζ είχε κάνει φάουλ στον Έντο και ο VAR παρενέβη.

Κάπως έτσι, οι «κόκκινοι» για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, οδεύουν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Κρίσταλ Πάλας, δίχως να έχουν πραγματοποιήσει σουτ στον στόχο. Η προηγούμενη περίπτωση έγκειται στον Νοέμβριο του 2019, στην 13η αγωνιστική της Premier League.

Μηδενικά σουτ στον στόχο στα πρώτα 45’, αλλά «τρίποντο» στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σαντιό Μανέ και τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να διαμορφώνουν το τελικό 2-1. Στο 85’ το γκολ του Βραζιλιάνου, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ζαχά.

Δημήτρης Μανάκος