«Once a gunner, always a gunner»: Η απίθανη ειρωνεία του Εζίλ στην Τότεναμ και η… νέα ονομασία!

Δεν ξεχνά. Θα παραμείνει για πάντα αντίπαλός της. Έτσι έμαθε να την αντιμετωπίζει στο Βόρειο Λονδίνο με τη φανέλα της Άρσεναλ. Και φρόντισε να μας το υπενθυμίσει ο Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος ειρωνεύτηκε την Τότεναμ και δημιούργησε για χάρη της μία… νέα ονομασία.



«Once a gunner, always a gunner»: Η απίθανη ειρωνεία του Εζίλ στην Τότεναμ και η… νέα ονομασία!

Τι και αν έχει αποσυρθεί; Τι και αν γενικώς, δεν επιλέγει να τοποθετείται συχνά, από την στιγμή που δεν αποχώρησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την Άρσεναλ. Ουδεμία σημασία έχουν όλα αυτά για τον Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος ενημερώνεται πλήρως για όσα λαμβάνουν χώρα στην Premier League και θέλησε να το αποδείξει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο.

Έμαθε για την ήττα της Τότεναμ από τη Γουέστ Χαμ και είδε το στατιστικό της «Opta» που θέλει τους Λονδρέζους να γίνονται η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου από το 1992 και έπειτα, που χάνουν πέντε ματς πρωταθλήματος, παρότι οι ίδιοι έχουν προηγηθεί.

Δεν κρατήθηκε, ήθελε να «πικάρει» την… αιώνια αντίπαλο της Άρσεναλ, αναδημοσίευσε το tweet της «Opta» και έβγαλε νέο… όνομα στην Τότεναμ. Ποιο είναι αυτό; Το «Bottle Job FC», η οποία κατά τα λεγόμενά του, επέστρεψε!

Η ανάρτησή του:

Δημήτρης Μανάκος