Εκτός λογικής: Ο Χάαλαντ δεν τιμωρήθηκε και ο Κόλγουιλ «κινδυνεύει», επειδή θύμισε τον… Μουρίνιο το 2015;

Το βασικότερο πρόβλημα με την Premier League, την FA, τους διαιτητές και τις τιμωρίες είναι πως δεν ισχύουν τα ίδια για όλους. Και μεγαλύτερη απόδειξη από τον κίνδυνο που διατρέχει ο Κόλγουιλ, επειδή θύμισε τον… Ζοσέ Μουρίνιο προ οκταετίας, σαφώς και δεν υφίσταται.



Εκτός λογικής: Ο Χάαλαντ δεν τιμωρήθηκε και ο Κόλγουιλ «κινδυνεύει», επειδή θύμισε τον… Μουρίνιο το 2015;

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι έξαλλος με την απόφαση του Σιμόν Χούπερ, φωνάζει μπροστά στο πρόσωπο του διαιτητή, αλλά δεν τιμωρείται.

Η FA αποφασίζει να αγνοήσει το γεγονός πως η συμπεριφορά του δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες της και να προχωρήσει παρακάτω. Ωστόσο, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Λέβι Κόλγουιλ είναι ιδιαίτερα πιθανό να μην αποφύγει την τιμωρία.

Ήταν έξαλλος μετά την ήττα της Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ» και επισήμανε πως δεν μπορεί να καταλάβει ποιος και αν έχει κάτι απέναντί του. Θεωρεί πως υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ από πλευράς ΜακΤόμινεϊ στο δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ και πως δεν θα έπρεπε να μετρήσει, την στιγμή που αν τράβαγε εκείνος όπως ο Σκωτσέζος, θα είχαμε πέναλτι.

Θύμισε ολίγον τι τις δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο το 2015, με τον Πορτογάλο τότε να τιμωρείται μα χρηματικό πρόστιμο, έχοντας κάνει λόγο για σκάνδαλο και για κάποιον που έχει κάτι προσωπικό μαζί του. Η Τσέλσι δεν είχε κερδίσει τη Σαουθάμπτον και ο «Special One» μίλησε κατά πάντων, σε μία προφανώς αλησμόνητη συνέντευξη.

Οκτώ χρόνια μετά, ο Λέβι Κόλγουιλ έμελλε να τον «μιμηθεί». Αλλά είναι λογικό να τιμωρηθεί αυτός και σε καμία περίπτωση ο Έρλινγκ Χάαλαντ;

Δημήτρης Μανάκος