Τρομερός Ποστέκογλου: «Και τα ρομπότ κάνουν λάθη, κανείς δεν έχει όλες τις απαντήσεις… » (vid)

Με φιλοσοφία που του επιτρέπει την απαραίτητη αυστηρότητα, αλλά και που τον έχει μάθει να εισπράττει διαφορετικά τη σημασία του κάθε λάθους που θα κάνει, πορεύεται ο Άγγελος Ποστέκογλου. Μάθημα για όλους η ατάκα πως: «ακόμα και τα ρομπότ κάνουν λάθη…».  



Τρομερός Ποστέκογλου: «Και τα ρομπότ κάνουν λάθη, κανείς δεν έχει όλες τις απαντήσεις… » (vid)

Ο τεχνικός της Τότεναμ έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Φροντίζει να βιώνει την επιτυχία, αλλά και την αποτυχία ψύχραιμα, σκεπτόμενος τι μπορεί να κερδίσει από κάθε διαφορετική κατάσταση με την οποία έρχεται αντιμέτωπος στη ζωή και την καριέρα του.

«Αν είσαι άνθρωπος, θα κάνεις λάθη. Ακόμα και τα ρομπότ κάνουν λάθη. Κανείς δεν είναι τέλειος. Δεν γίνεται να ζούμε και να θεωρούμε ότι έχουμε τις απαντήσεις για τα πάντα. Το να ζεις τη ζωή, σημαίνει ότι θα κάνεις λάθη και θα καταφέρεις να μάθεις από αυτά που θα συμβούν.

Στο ποδόσφαιρο το εφαρμόζω αυτό κάθε φορά. Όταν κάτι πηγαίνει πολύ καλά, ας πούμε μια προπόνηση, θεωρώ ότι είμαστε άνετοι. Όταν κάνουμε λάθη, τότε καταλαβαίνω ότι πιέζουμε για να επεκτείνουμε τα όριά μας» είπε ο Ποστέκογλου στο επίσημο κανάλι της Πρέμιερ Λιγκ και είναι λόγια που θα πρέπει ν’ ακούσουν όλοι…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης