«Χαμός» με τον Κούπερ της Νότιγχαμ: Οι συγκινητικές δηλώσεις, η αποθέωση του κόσμου και η… απόλυση! (vid)

Στιβ Κούπερ. Ένα όνομα, μία ολόκληρη ιστορία για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Θα έχει άραγε αυτή η ιστορία… τραγικό τέλος; Σύντομα θα ξέρουμε. Προς το παρόν, χαρακτηρίζεται από αγάπη, στήριξη, συγκίνηση και ένα δημοσίευμα που «υπογράφει» το φινάλε. Σύντομα, αναμένονται εξελίξεις!



«Χαμός» με τον Κούπερ της Νότιγχαμ: Οι συγκινητικές δηλώσεις, η αποθέωση του κόσμου και η… απόλυση! (vid)

Μπορεί να έκλεισε ένας κύκλος; Ενδεχομένως. Ουδείς μπορεί να το αρνηθεί και φυσικά, ουδείς μπορεί να το επιβεβαιώσει, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να ηττάται με 5-0 από τη Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» και τον προπονητή της, τον Στιβ Κούπερ, να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αναφορικά με το μέλλον του.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της, με αυτόν στην τεχνική της ηγεσία. Δεν πάλεψε, έχασε με «κάτω τα χέρια», το 5-0 αναδεικνύει την εικόνα της, αλλά η στήριξη που έλαβε ο Κούπερ από το κοινό της ομάδας ήταν απίθανη.

Φώναξαν ρυθμικά το όνομά του, δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν, ο ίδιος πήγε κοντά στον κόσμο της ομάδας και ζήτησε συγγνώμη. Εν συνεχεία, έκανε την εμφάνισή του στην συνέντευξη Τύπου και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα και πως σε καμία περίπτωση, δεν αξίζει το χειροκρότημα που έλαβε.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το αν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ανατρέψει την κατάσταση στους «κόκκινους», είπε πως… δεν γνωρίζει και πως αν δεν είναι, η διοίκηση οφείλει να τον απολύσει.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «MailSport», η απόφαση έχει παρθεί. Η Νότιγχαμ θα απολύσει τον Στιβ Κούπερ και οι δύο βασικοί διάδοχοί του είναι ο Ζούλιεν Λοπετέγκι και ο Μάρκο Σίλβα. Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος