Είπατε κάτι για την Premier League; «Μηδέν» γκολ σε 25 λεπτά, έξι σε… 11!

Μία στιγμή αρκεί. Έξι λεπτά είναι υπερβολικά… πολλά στην Premier League. Και μεγαλύτερη απόδειξη από όσα συνέβησαν στο πρώτο μέρος των αναμετρήσεων της Premier League, σαφώς και δεν υφίσταται!



Είπατε κάτι για την Premier League; «Μηδέν» γκολ σε 25 λεπτά, έξι σε… 11!

Δεν είχαμε γκολ για 25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεων της 15ης αγωνιστικής της Premier League και… ανησυχήσαμε.

Η Μπράιτον πίεζε, αλλά δεν έβρισκε γκολ κόντρα στην Μπρέντφορντ, το Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες, η Φούλαμ ήθελε, αλλά έβρισκε καλά οργανωμένη τη Νότιγχαμ Φόρεστ, και η Λίβερπουλ είχε δει τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.

Έξι λεπτά όμως, ήταν αρκετά ώστε όλα να διαφοροποιηθούν, και πλέον, στο φινάλε όλων των ημιχρόνων, να έχουμε παρακολουθήσει συνολικά έξι γκολ σε… 11 αγωνιστικά λεπτά.

Η Μπρέντφορντ προηγήθηκε με πέναλτι και ισοφαρίστηκε με υπέροχο σουτ του Γκρος, η Λίβερπουλ έκανε το 1-0 με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο Σένεσι σκόραρε για πρώτη φορά φέτος για το προβάδισμα της Μπόρνμουθ και ο Ιγουόμπι με τον Χιμένες, βάζουν πολύ δύσκολα στον Στιβ Κούπερ. Και είμαστε ακόμη στο… 45’!

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των πρώτων ημιχρόνων στην Premier League:

Κρίσταλ Πάλας 0-1 Μπόρνμουθ (Senesi 25')

Μπράιτον 1-1 Μπρέντφορντ (Mbuemo 27', Gross 31')

Φούλαμ 2-0 Νότιγχαμ Φόρεστ (Iwobi 30', Jimenez 34')

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-1 Λίβερπουλ (van Dijk 36')

Δημήτρης Μανάκος