Ξανά ο Γουάιλντερ στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, νέος «αέρας» στην ομάδα ενόψει Λίβερπουλ

Ο Κρις Γουάιλντερ επέστρεψε με κάθε επισημότητα στον πάγκο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, το μεσημέρι της Τρίτης έκανε την πρώτη του προπόνηση σε αυτή τη δεύτερη θητεία στην ομάδα και η πρώτη του αναμέτρηση έρχεται τρομερά σύντομα, αφού το βράδυ της Τετάρτης οι «λεπίδες» υποδέχονται τη Λίβερπουλ.  



Ξανά ο Γουάιλντερ στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, νέος «αέρας» στην ομάδα ενόψει Λίβερπουλ

Περίπου τέσσερα χρόνια μετά την απόλυσή του από το κλαμπ του Σέφιλντ, ο Γουάιλντερ επιστρέφει, απαντώντας θετικά στο κάλεσμα... ανάγκης της ομάδας. Τον εμπιστεύονται, το έδειξαν ξανά, γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι προπονητής που εργάζεται και με συναίσθημα για την Γιουνάιτεντ και από το μεσημέρι της Τρίτης οι δρόμοι των δύο πλευρών έσμιξαν ξανά.

Στην πρώτη του θητεία στο Bramall Lane, ο 56χρονος προπονητής κατάφερε ν' ανεβάσει τον σύλλογο από την LeagueOne στην Πρέμιερ Λιγκ και να καταλάβει την 9η θέση το 2020!

Ωστόσο, η συνεργασία λύθηκε τον Μάρτιο του 2021, όταν τα πράγματα είχαν στραβώσει αρκετά, με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να υποβιβάζεται ξανά στην Τσάμπιονσιπ.

Τώρα, ο Γουάιλντερ καλείται να κάνει ξανά μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, από τη στιγμή που το κλαμπ είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης