Το podcast που… πρέπει να ακούσεις: Η Βεατρίκη Σαρρή στο «We’re Gen Z(έν)»!

Ακούστε το εξαιρετικό podcast των «We’re Gen Ζ(έν)», της Βάλλιας Σταφυλαράκης και της Ελίτας Σφακιωτάκης, με την παίκτρια της Μπράιτον και κορυφαία Ελληνίδα του εξωτερικού, για δεύτερη διαδοχική σεζόν, τη Βεατρίκη Σαρρή. Μία πολύ όμορφη συζήτηση, για ζητήματα της καθημερινότητας, άγχη και δυσκολίες, μέσα από τη ματιά της Βεατρίκης, που κάνει διαρκώς υπερήφανη τη χώρα μας στο «Νησί».



Το podcast που… πρέπει να ακούσεις: Η Βεατρίκη Σαρρή στο «We’re Gen Z(έν)»!

Το We’re Gen Z(έν) είναι το πρώτο ελληνικό podcast για τα χαρακτηριστικά και τους προβληματισμούς της νέας γενιάς ή αλλιώς της Gen Z που… μόνο ζεν δεν μπορείς να τη χαρακτηρίσεις.

Η Βάλλια Σταφυλαράκη και η Ελίτα Σφακιωτάκη, ούσες στην Gen Z, επιδιώκουν μέσα από μία σειρά podcasts, να δώσουν φωνή σε μία γενιά που στην προσπάθειά της για αλλαγή, αντιμετωπίζει καθημερινά προκλήσεις και άγχη.

Η θεματολογία περιλαμβάνει social media, mental health, AI, career paths, sustainability και social impact, ενώ καλεσμένοι από κάθε θεματική συχνά συμμετέχουν στις συζητήσεις. Στο 4ο επεισόδιο, καλεσμένη είναι η Βεατρίκη Σαρρή, η οποία μοιράζεται το δικό της ποδοσφαιρικό career path και τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει, υπενθυμίζοντας μας να ακολουθείς με πάθος τα όνειρά σου.

Ακούστε την πολύ όμορφη συζήτηση εδώ:

Δημήτρης Μανάκος