Η είδηση της ημέρας: Η Σουόνσι απέλυσε προπονητή, έξι χρόνια μετά – Το τραγικό ποσοστό νικών θύμισε… Λέστερ!

Η Σουόνσι παρέπαιε, πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, δεν μπορούσε να συνέλθει και η απόλυση του Νταφ ήταν μονόδρομος. Η πρώτη απόλυση προπονητή της μετά το… 2017, με το ποσοστό νικών της να την φέρνει στην εποχή του «θαύματος» της Λέστερ!



Η είδηση της ημέρας: Η Σουόνσι απέλυσε προπονητή, έξι χρόνια μετά – Το τραγικό ποσοστό νικών θύμισε… Λέστερ!

Και όμως, είναι αλήθεια. Η Σουόνσι πήρε την απόφαση να απολύσει προπονητή, πράγμα που είχε να συμβεί από το 2017. Γενικώς, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι μία επιλογή που δεν υιοθετεί συχνά, ο πρόεδρος της ομάδας, Άντι Κόουλμαν, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η κατάσταση έμοιαζε να έχει ξεφύγει.

Ο Μίχαελ Νταφ δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του, οι Ουαλοί μετρούσαν διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και κάπως έτσι, η πρώτη απόλυση μετά από έξι χρόνια, και από αυτή του Πολ Κλέμεντ, είναι γεγονός.

Ο Νταφ αποχωρεί με ένα ποσοστό νικών της τάξεως του… 26%, γεγονός που γυρνά τη Σουόνσι στο μακρινό 2016. Τότε που πρωταθλήτρια της Premier League αναδείχθηκε η Λέστερ και η ομάδα απέλυσε τον Μπομπ Μπράντλεϊ, για να την αναλάβει ο… Πολ Κλέμεντ!

Δημήτρης Μανάκος