Τρομερή σπόντα του εκνευρισμένου Πεπ: «Δεν θα κάνω σχόλιο… Μικέλ Αρτέτα!» (vid)

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετώπιζε την Τότεναμ, μπορεί η Άρσεναλ να μην είχε κάποια ανάμιξη, αλλά ο εκνευρισμένος Πεπ Γκουαρδιόλα αποφάσισε να αναφερθεί στον Μικέλ Αρτέτα και στα σχόλιά του για τη διαιτησία!



Τρομερή σπόντα του εκνευρισμένου Πεπ: «Δεν θα κάνω σχόλιο… Μικέλ Αρτέτα!» (vid)

Απίστευτη τοποθέτηση του Πεπ Γκουαρδιόλα, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ, με τον Καταλανό προπονητή να επισημαίνει πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αναφερθεί στην φάση που έγινε… viral, εξαιτίας του Σιμόν Χούπερ

Οι «πολίτες» έβγαιναν στην επίθεση, ο Έρλινγκ Χάαλαντ δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα, δεν έπεσε και ο διαιτητής της συνάντησης άφησε το πλεονέκτημα, κάνοντας μία χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι.

Παρόλα αυτά, όταν ο Τζακ Γκρίλις έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Βικάριο, αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι, με το σφύριγμα της λήξης άπαντες να είναι έξαλλοι και δυσαρεστημένοι, και οι δημοσιογράφοι να ρωτούν τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι για το περιστατικό.

Τι είπε Λοιπόν ο Καταλανός; Πως δεν θέλει να κάνει ένα σχόλιο που θυμίζει τον Μικέλ Αρτέτα, αφήνοντας την… σπόντα του για όσα είπε μετά την αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Άρσεναλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», στη μοναδική φετινή ήττα των «κανονιέρηδων»!

Δημήτρης Μανάκος