Τι πίστευε ο Κλοπ πριν το Λίβερπουλ – Φούλαμ και τι σκέφτεται τώρα; Η δήλωση που… όλοι ταυτιστήκαμε!

Το είπε όσο πιο απλά γινόταν. Δεν πίστευε σε καμία περίπτωση πως μετά τη λήξη του Λίβερπουλ – Φούλαμ, θα συζητάμε για αρκετό καιρό για το εν λόγω ματς. Τελικά, έπεσε έξω και φρόντισε να μας πει… παρακαλώ! Διαβάστε την χαρακτηριστική δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ.



Τι πίστευε ο Κλοπ πριν το Λίβερπουλ – Φούλαμ και τι σκέφτεται τώρα; Η δήλωση που… όλοι ταυτιστήκαμε!

Είπε αυτό που σκέφτονται όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου, οι οποίοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ.

Μίλησε απλά, είπε πράγματα που σαφώς σκεφτόμαστε και εμείς, αφότου φυσικά ξεχώρισε την ομάδα του, έδωσε συγχαρητήρια για τα ψυχικά της αποθέματα και επισήμανε πως δεν έχει παρακολουθήσει άλλο παιχνίδι, στο οποίο να έχουν επιτευχθεί, τόσα πολλά, όμορφα γκολ.

Από εκεί και πέρα όμως, ο Γιούργκεν Κλοπ διευκρίνισε πως πριν από την έναρξη της 14ης αγωνιστικής της Premier League, σαφέστατα και δεν πίστευε πως θα βλέπαμε ένα παιχνίδι που θα δυσκολευόμασταν να ξεχάσουμε, ανάμεσα στην ομάδα του και τους Λονδρέζους. Ωστόσο, αυτό πλέον δεν υφίσταται και μας το έδωσε απλόχερα.

Δείτε τη δήλωσή του Γερμανού προπονητή της Λίβερπουλ:

«Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, δεν πίστευα πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα θυμόμασταν. Σε καμία περίπτωση. Τελικά, είναι ένα τέτοιο… Παρακαλώ!»

Δημήτρης Μανάκος