«Εμείς θα σε διώξουμε από τη Ρέντινγκ»: Νέα διαδήλωση, διέκοψαν το ματς και ζητούν… αλλαγή! (vid)

Νέα διαδήλωση των φίλων της Ρέντινγκ κατά της ιδιοκτησίας, με τους οπαδούς των «royals» να διακόπτουν το ματς με την Ίστλι, πετώντας στο γήπεδο μπαλόνια!



«Εμείς θα σε διώξουμε από τη Ρέντινγκ»: Νέα διαδήλωση, διέκοψαν το ματς και ζητούν… αλλαγή! (vid)

Μπορεί η Ρέντινγκ να προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, μπορεί να πανηγύρισε το πρώτο της «διπλό» στο τρέχον ημερολογιακό έτος τον Νοέμβριο, απέναντι στη Γουίκομ, μπορεί να βελτιώνει την εικόνα της διαρκώς, λόγω της παρουσίας του Ρούμπεν Σέλες στον πάγκο, όμως οι φίλοι της δεν είναι ικανοποιημένοι.

Και αυτό δεν οφείλεται στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τους και στο γεγονός πως βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της League One, αλλά στη διοίκηση της ομάδας και σε όσα έχουν βιώσει από το καλοκαίρι.

Τους μειώθηκαν βαθμοί, δεν μπορούσαν να κάνουν μεταγραφές, η κατάσταση είναι μετέωρη και το κοινό των «royals» ζητά την απομάκρυνση και την πώληση του club από τον ιδιοκτήτη, Ντάι Γιονγκ.

Κάπως έτσι, οι φίλοι της διέκοψαν το ματς του 2ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας, με την Ίστλι, πέταξαν μέσα μπαλόνια και στρακαστρούκες και είχαμε διακοπή για 10 λεπτά, έως ότου αποκατασταθεί η τάξη και σταματήσει η διαμαρτυρία.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του ματς, η Ρέντινγκ βρέθηκε πίσω στο σκορ και τη δεδομένη χρονική στιγμή (στο 25ο λεπτό), χάνει με 1-0 από την ομάδα της National League.

Δημήτρης Μανάκος