«Χαμός» στην Αγγλία με τις δηλώσεις του Ο’ Νιλ, ξανά για διαιτησία και… Άρσεναλ!

Ο Γκάρι Ο’ Νιλ για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα μίλησε για διαιτησία, εξέφρασε τα παράπονά του και επισήμανε πως αν οι παίκτες της Γουλβς, έκαναν ό,τι και αυτοί της Άρσεναλ, τότε θα είχαν παρατηρηθεί με κίτρινες κάρτες…



«Χαμός» στην Αγγλία με τις δηλώσεις του Ο’ Νιλ, ξανά για διαιτησία και… Άρσεναλ!

Η Γουλβς έχει ηττηθεί με 2-1 από την Άρσεναλ, οι «λύκοι» γενικώς δεν έχουν παίξει καλά, έχουν σκοράρει κόντρα στη ροή του ματς και φυσικά, στο φινάλε, έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικήσουν έναν βαθμό.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δεν διαχειρίστηκε καλά το ματς, δεν το τελείωσε όταν είχε τις στιγμές της και αυτό δημιούργησε άγχος και πίεση στο φινάλε, μετά την απρόσμενη μείωση του σκορ από τον Ματέους Κούνια.

Ωστόσο, ο προπονητής της Γουλβς, ο Γκάρι Ο’ Νιλ, ο οποίος έχει διαμαρτυρηθεί πολλάκις για τη διαιτησία, είχε παράπονα ξανά. Πολλοί θα αναρωτηθούν για ποιον λόγο, αλλά εκείνος μίλησε για τον χρόνο των καθυστερήσεων.

Παράλληλα, διευκρίνισε πως δεν έχει πρόβλημα με την Άρσεναλ και τις… Καθυστερήσεις που έκαναν οι γηπεδούχοι, καθώς σε αντίστοιχη περίπτωση, και η ομάδα του θα έπραττε το ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο Γκάρι Ο’ Νιλ είπε:

«Νομίζω πως ο διαιτητής θα μπορούσε να διαχειριστεί καλύτερα τον χρόνο των καθυστερήσεων για εμάς Πολλές φορές, δεν περιμένεις την Άρσεναλ να κάνει καθυστερήσεις. Αν το κάναμε εμείς, θα δεχόμασταν κίτρινες κάρτες. Δεν τους κατακρίνω. Και εγώ την ίδια οδηγία θα έδινα στην ομάδα μου, σε ανάλογη στιγμή!»

Δημήτρης Μανάκος