Πεπ, στην Άρσεναλ είναι χαρούμενοι: Τι θα λέγαμε αν αυτή την πάσα την «έβλεπε» ο Εζίλ; (vid)

Τρομερή Άρσεναλ, μαγική εικόνα, καταπληκτικό δεύτερο γκολ και μία υπέροχη στιγμή ανάμεσα σε Ζιντσένκο και Ζεσούς. Δύο πρώην παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, που είναι ευτυχισμένοι στο Βόρειο Λονδίνο και μας έδωσαν μία στιγμή, που σε κάθε περίπτωση πρέπει να αναγνωριστεί!



Πεπ, στην Άρσεναλ είναι χαρούμενοι: Τι θα λέγαμε αν αυτή την πάσα την «έβλεπε» ο Εζίλ; (vid)

Πρόκειται δεδομένα για ένα από τα καλύτερα γκολ του φετινού πρωταθλήματος. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε αν ήταν πιο όμορφο από του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ή αν ήταν πιο εντυπωσιακό από αυτό του παίκτη των «κόκκινων διαβόλων», διότι συζητάμε για δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη, ο Γκαρνάτσο απλώς φανερώνει πόσο καλά τεχνικά χαρακτηριστικά διαθέτει. Στην δεύτερη, αναδεικνύεται πλήρως, πόσο καλά αισθάνεται η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μετά τα πέντε γκολ επί της Λανς, άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό κόντρα στη Γουλβς και σημείωσε με απίθανο τρόπο το 2-0. Εκπληκτική ανάπτυξη, μαγική πάσα του Ζεσούς στον Ζιντσένκο, άρτιο γύρισμα στο πέναλτι για τον Έντεγκααρντ και δεύτερο, σερί ματς που σκοράρει ο Νορβηγός.

Στους πανηγυρισμούς, μονοπώλησε το ενδιαφέρον η εικόνα του Ζιντσένκο με τον Ζεσούς. Τους δύο πρώην παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα, που ευχαριστιούνται να παίζουν ποδόσφαιρο στο «Έμιρεϊτς». Αγκαλιάστηκαν, σχολίασαν την εναλλαγή της μπάλας και έμοιαζαν ενθουσιασμένοι, παρότι η έμπνευση του Ζεσούς, δεν θα σχολιαστεί τόσο, όσο αν την έκανε ένας παίκτης, όπως ο Μεσούτ Εζίλ!

Δημήτρης Μανάκος